0

geçmesine geçer de zor bir süreç olacak fazla kurcalamasaydınız keşke ben şuana kadar 1 kere bile sıkmadım 3 gün içinde kendi kayboluyor sivilcelerin

0

sivilce izleri ergenlik sonrası zamanla geçebileceği gibi maalesef kalıcı da olabiliyor. cildinin hassasiyet durumunu bilmiyorsan bir dermatologa görünmen senin için daha iyi olur.

0

sivilce izlerinin geçmesi gerçekten zor oluyor yani bilemiyorum sivilceler geçer aslında bunun için çok yöntem var geçirmek için tedavi olmak için ancak izler konusunda kesin ve emin değilim izleri geçiren veya soyan kremler alırsanız belki faydalı olur. internetten araştırırsanız belki böyle cildi soyan kremler sivilce izlerini geçirir bilemiyorum. lazerle de yapıyorlar sanırım bunu izler için yani bu tür yöntemler mevcut aslında araştırırsanız yaptıran insanlar da var sanırım cildi daha düzelen insanlar ben duymuştum daha önce.

0

bence buradan bilgi edinmek yerine bir dermatoloğa başvurmalısın. seni en etkili çözüme kavuşturacağını düşünüyorum.

0

hala ergenlik cagindaysaniz ve sivilceleriniz geçti ve sadece izleri kaldı ise ışın tedavisi uygulanarak izlerden kurtulabilirsiniz.

0

bir müddet sonra geçer ama geçmeyedebilir

0

yüzdeki sivilce izleri ancak bir dermatoloji doktoru yardımı ile geçer.

0

yani yüzdeki sivilce izleri normalde geçmez. eğer sivilcenin gerçekten sıktıysam iz bıraktıysan onun izi kalıyor ama ilerleyen yaşlarda geçer mi, onu bilemem. eğer sivilcenin izini geçmesini istiyorsan gerçekten de bak ben bu tarifi çok kez burada verdim. pirinç unu ile domates tavsiye ederim. bir tane domates rendeliyorsun suyunu sıkıp, içine pirinç unu ataçaksın ne katı, ne sıvı olacak. yani yüzünde akmasın yeterli yarım saat yüzünde beklettikten sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayıp yıkadıktan sonra, nemlendirici sürerek cildimizi hem bebeksi, hem de sivilce izleri ,hem de güneş izlerinden yok ediyoruz. gerçekten de ben kullandım zaten kullanmadığım bir şey asla bir şekilde tavsiye etmem ben kendim kullanıyorum sizlere de tavsiye ederim. eğer yüzümüzde sivilce izleri varsa bu uygulamayı her gün yapabilirsiniz. hiçbir şekilde zararı yoktur, faydası vardır. yani kendinizde araştırabilirsiniz faydasını göreceksiniz. ben bu konuda çok şey olduğum için kendime bakmayı sevdiğim için öyle şeyleri çok araştırırım. yüzün yanabilir sakın korkma onda da domateste asit olduğundan dolayı yani korkulacak bir şey yok.

0

yüzdeki sivilce izleri zamanla geçen bir şeydir. ya da birkaç bitkisel yöntemle düzenli yaparak kurtulabilirsiniz. benim tavsiyem maden suyunu buzlukta dondurup, her gece yüzünüze masaj yapmanızdır. bir tane buz kalıbının içine doldurduğunuzda, 1 tane küp buzu yüzünüzün her yerine sürerek, hem daha genç bir görünüm kazanırsınız hem de izlerden kurtulursunuz.