1

çevremdeki herkesi kaybedeceğimi de bilsem doğru bulduğum bir şeyi ve doğruyu söylemekten asla çekinmem. çok üzgün ve kırgın olsam dahi iyi her zaman dimdik durmuşumdur. acılarımla pek fazla kimseyle paylaşmayı sevmem. üzüldüğün zaman genelde bir köşeye çekilir ve üzüntümü tek başıma atlatırım. duygularımı genelde içimde yaşarım. dışarıdan bakıldığında çok katı ve suratsız gözüküyorum ama içim öyle değildir.

1

beni ben yapan özellikler, duygusal olman ,herkesi kendim gibi görüp inanmak ,insanların zor anlarında yardım etmek,gibi ama sanki biraz hissizleştim darbe almaktan dolayı onun için bazen bu özelliklerinden vazgeçmek istiyorum ama olmuyor.

2

beni ben yapan özelliğim, kimseye eyvallahımın olmaması.
elimi, dilimi, yüreğimi hiç korkak alıştırmamam. bu hayatın içinde hiç bir zaman herkes gibi olmamamdır. çalışkan olmam ve dürüst olmam. ama lafta değil. gerçekten böyle olmam.
ve en önemlisi de vicdanlı olmam.

1

beni ben yapan özelliklerim kendim gibi olmamdır hiç kimseye benzemememdir ve yapmacık olmamamdır her zaman kendim gibi davranırım. hickimseye benzemem neyden oyumdur. başkaları gibi değilim sahte ve yalancı değilim asla olmadimda.

1

beni ben yapan özelliklerimi yakın arkadaşlarım daha iyi bilir onlara bırakıyorum mikrofonu :d