1

olmaz mı? halen de durur içimde. artık belli bir olgunluğa erişince söyleme gereği duymuyor da insan, karşısında anlayacak birileri olmadığını düşününce. anlaşılmayı da beklemiyor. eskiden olsa aman ben düşüneceğime o düşünsün derdim ama hayat öyle değil, tecrübe kazandıkça daha iyi anlıyorsunuz.

0

evet oldu çünkü karşımdaki insanı kırmak istemediğim için söylemek istemediğim oldu aslında sözümü sakınan birisi değilimdir ama bazı durumlar da insan daha düşünceli olabiliyor yani kırmamak iin o şekilde konuşmak istemiyor kendisi de kırgın aslında ama yine de o şekilde davranmak istemiyor bu yüzden de içimde kalıyor söyleyeceklerim. buda sana dert oluyor ve birikiyor bir süre sonra da taşımasına mani olamıyorsun insn olarak malesef ki.

0

hayatımın içine edenlere allah belanızı versin demek istiyorum da olmuyor işte

1

söylemek isteyip ye söyleyemedim çok kelime oldu ama şu dünyada keşke soyleseymisim diyorum . çünkü kimseye yaranilmiyor sen aman kalpleri kırılmasına dedikçe onlar seni çokta güzel harap ediyorlar.

1

içimde tutup soyleyemedigim pek çok kelime kaldı ama sinirlenince çoğunu söyledim sanırım ve pişman değilim.

2

o kadar çok olmadı. zira huyumdur. eyvallahım yoktur kimseye. düşündüğümü, hatta eşimin beni tanımlaması ile son sözümü ilk söylerim genelde. elimi, dilimi, yüreğimi korkak alıştırmadığımdan karşımdakine küfür ya da hakaret etmedikçe her şeyi korkmadan dile getirebilirim.

1

oldu tabi.sen pis bir düzenbaz,komplocu ve sahtekarsın aşağılık mahlükat demeyi çok isterdim ama söyleyemedim daha.kimbilir belki birgün?

2

evet çok söylemek isteyip de söyleyemediğin bir cümle değil birçok cümle oldu. insanları kırmamak adına bazen susmayı tercih ediyorum. ancak çok damarıma basıldığı zaman da söylemeden duramıyorum. ancak durmuş olduğum zaman diliminde hayatımdan o kişiler tamamen çıktığı için geriye dönüp içimde kalan sözleri maalesef söyleyemiyorum bu da içime çok büyük dert oluyor. o yüzden şu anda içimde kalan çok fazla birikmiş söz var ama iş işten geçti artık bu saatten sonra söylesem de hiçbir faydası olmaz.