0

keşke yeniden okumak gibi bir fırsatım olsaydı üniversiteyi çok kadar çok isterdim ki daha iyiy bir bölümde okumayı isterdim belki de psikoloji okumak veya polis olmak için polis okuluna gitmek gibi yani bu tür bölümleri tercih edebilirdim. keşke tekrar o yıllara dönebilsem diyorum o kadar özlüyorum ki üniversite yıllarını en güzel yıllarımdı ogğnler benim.

0

üniversiteyi yeniden okumak değil de şu an işte öğrencisi olduğum için istediğin bir bölüme gitmek istiyorum yani üniversiteyi kazanmak istiyorum ve üniversiteye bir kez bitirdikten sonra da bir daha okumayı düşünmem açıkçası iyi bir bölüm bitirip meslek sahibi olurum ve mesleğimde yüksek yerlere gelirim hayretten bir üniversite okumayı hiç düşünmedim düşünmem de.çünkü okumak gerçekten gitgide daha çok zorlaşıyor ve zor şartlar altında kalıyoruz.

0

şuan üniversitede çocuk gelişimi okuyorum ama bölümümü sevmiyorum alanımda çalışmayı da düşünmüyorum çünkü bu çok severek yapılması gereken bir meslek bence.dibine kadar hayal kurarak cevap verirsem psikiyatri isterdim ama sınavlara hazırlanırken hayalim psikolojiydi.

0

üniversiteye geç baslayanlardanim ben bu sene sınava girdim ve adalet bölümü kazandım aslında memnunum ama malesef doğum yapacağım için sınavlara gidemiyorum çünkü sınav yeri bir saat uzakta ve benim sıkıntılı gebelik olduğu için şehir dışına çıkmam yasak o yüzden kısmetse seneye gidicem. bölüm gene güzel bence memnunum yani ben . gene olsa gene adalet yazardım heralde.

0

hali hazırda okuduğum bölümü bile bitirme imkanım olmadı ki. hayat herkese o kadar da nazik davranmaz yapacak birsey yok. yazılım mühendisliği okumak isterdim nasılsa hayal bedava.

0

üniversiteyi bitirmeden ama tekrar baştan okumak istersem ya veteriner olmak isterdim yada hukuk okumak isterdim.

0

üniversiteyi yeniden okuma fırsatım olsaydı hukuk okumak isterdim. adaletin peşinde koşardım. insanlara adalet konusunda yardımcı olurdum.