0

ikisi de zor. yani benim aklıma kolay kolay soru gelmiyor malesef. o yüzden genelde cevap yazmaktayım. gerçi cevap yazmakta zor... neden diyeceksin ki bazen öyle bir soru soruluyor ki sitede, ilgilenmediğim bir alan. bilmiyorum da. şimdi araştırmayayım, acil paraya ihtiyacım var. bu soruya sonra dönerim dediğim çok oldu. ilk başta bildiklerimi yazıyorum cevap olarak. yani herkesin kendine göre soru bulabileceği bir yer burası... yani evet güzel soru soranlar var. ama bazıları da soruyu eksik yazdığı için asıl sorulması gereken şeyi soramıyorlar. öyleleri de var.

0

sorular anlık aklına gelebiliyor. ama cevap verirken düşünüyorsun yazmaya çalışıyorsun cümleleri kontrol ediyorsun. cevap vermek bana göre daha zor.

0

ben soru sorarken daha çok zorlanıyorum. cevap verirken kelimeleri toparlamakta sıkıntı çekmiyorum kesinlikle. soru sorarken zorlanmamın sebebi ise bugüne kadar neredeyse binlerce soru sorulmuş olmasındandır. genel olarak gerçekten merak ettiğim soruları buraya yansıtmaya çalışıyorum.

0

bence ikiside zor ama soru sormayı seven biri için soru sormak ve cevaplar geliyorsa sorularına çok zevkli olabilir he şöyle de olur bilgilerini başka insanlara aktarmak isteyen kişiler daha çok cavaplamaktan zevk alıyordu bu ayrı tabiki ama her türlü zor bir iş emek istiyor

0

vallahi ikiside zor nedeni ise cevap yazarken bilgi istediği için araştırmak gerekiyor. ve uzun cevap yazınca değer kazanıyor. soru sormak daha zor çünkü insanın aklına soru gelmiyor.

0

her ikiside kolay fakat enterasan sorduğum sorulara cevap gelmiyor o kadar çok boş soru var hepsine cevap geliyor benim sorduğum sorulara cevap gelmiyor acaba bu bir taktik mi bilmiyorum daha çok yeniyim bilmiyorum herhalde zaten hangisi daha çok ücret kazandırıyor onu da bilmiyorum. ama soru sormakta kolay ben çok fazla soru da sormadım herhalde

0

soru sordukça insnaın aklına soru gelmiyor bence soru sormak daha zor bazı gelen soruları cevaplamak bence daha iyi oluyor. onlara cevap veriyoruz cevap verdiğiniz zaman daha kolay olur hale gelebiliyor ama bazen de o kadarda ma sorular oluyor ki içinizden gelmiyor yazmak yani bazıları da çok kıs soluyor bu ne ya diyorsunuz hiç soemasanız daha iyi diye de düşündürüyor. aslında akla soru gelse belki soru sormak iyi olurdu ama cevap vermek diyeceğim ben yinede.

0

her ikisi de kendine göre emek istiyor. soru bulmak bazen zor olabiliyor bunun yanında cevap bulmak da zor gelebiliyor. cevap vermek baya emek istiyor bence. bilgi sorularında o bilgiyi araştırıyorsun yorum sorularında ise bilgiler eşliğinde detaylandırıyorsun. her ikisi de önemli .

0

soru sormak biraz daha zor cevap vermek daha basit bana göre.

0

ister istemez ikiside zor geliyor insana, soru sormak istediğin zaman farklı birşeyler olsun düşüncesinde oluyor insan yani bende öyle oluyor sizlerde de öyle oluyordur eminim. cevap yazarken de aynı şekilde hem daha açıklayıcı hemde daha düz güzel bir aksan bile kurmaya çalışıyorsun cümleleri. ama cevap vermek soru sormaya göre daha yaratıcı yanını ortaya çıkarıyor insanın üretiyorsun, türetiyorsun, çoğaltıyorsun kelimeleri uzun cümleler kuruyorsun kendini daha iyi hissettiriyor bu durum insana.

0

ikiside zor tabiki ama bana soru sormak daha zor geliyor cevaplarda kendi düşüncelerimizi yazıyoruz sonuçta ama mesela benim aklıma dönüp dönüp aynı sorular geliyor yeni birsey gelmiyor . ayni soruları da yazmak istemiyorum o yüzden sürekli soru yazanlari ayrıca tebrik etmek lazım bence kolay birsey değil.

0

bence ikisi de birbirinden zor çünkü insanın aklına yazabileceği soru ya da yorumlayabilecek sorular bulması zor ben mesela soru soracak soru bulamıyorum aklıma gelenler bilgi sorusu ve benim alanında ilgili sorular bazen cevaplayacak soru bulamadigimda kendim sorup kendim cevapliyorum hem böylece dersimi tekrarlamis oluyorum benim için çok iyi oluyor. yine muhtesemim ya bir tasla iki kış vuruyorum umarım kuş diye beni vurmazlar.