0

artık bir işim olsun, artık bir evleneyim sevdiğim insanı alayım yanıma. birden değil ufak ufak yavaşça türkiye'yi gezmek istiyorum. ama buna doğu da dahil. biraz korktuğumuzdan biraz çekindiğimizden türkiye'nin doğusuna asla ayak basmıyoruz.. ama bence ilk olarak oraya gidilmeli. hayatın farklı dönemlerinde ülkemin her şehrini görmek istiyorum sonra da bir harita alıp gördüğüm yerleri haritada işaretlemek. hep yurtdışı turu falan diyoruz aslında ama ülkemizde bir sürü güzellik var farkında değiliz. ki bence insan ilk olarak kendi memleketini gezip öğrenmeli. ondan sonrasında yurtdışı seyahati yapmayı tabii ki bende isterim..

0

valla çok şey var hangi birini anlatsam bilemiyorum mesela ev alacam araba alacam gezilere katılacam dünya turu yapacam farklı yemekleri deneyip öğrenecem zengin olacam

0

onumuzde ki 5 yıl içinde insallah afrika da safari turu yapmak istiyorum.oyle cok istiyorum ki kocaman fillerin arasindan geceyim,kaplanlar,zurafalar,zebralar,aslanlar harikaa bisey o ortamda olmak onlari dogal ortaminda gormek,izlemek dusununce bile mutlu oluyorum heyecanlaniyorum insallah bu hayalimi gerceklestirebilirim ve bir gun bir zurafayla goz goze gelirim:)

0

ileride burnunu yaptırmak istiyorum hem de çok istiyorum . ayrıca bağlama kursuna yazılıp bağlama çalmayı öğrenmeyi istiyorum . daha sonra dans kursu olabilir . dağcılık la sporla ilgili aktiviteler olabilir . böyle bir çok hayalim var ileriye dönük . imkanım olduğu zaman bunları gerçekleştirmek istiyorum.

0

bundan 2 yil sonra inşallah atanmış olacağım ve isimin başında olacağım devletin bana bahsetmiş olduğu borcumu ödeyeceğim tüm turkiye'yi turlayacagim tabi bir yandan çalışıyor olacağım özel hayatta eğer sevdiğim olursa evlenebilirim onun haricinde evlenmeyi düşünmüyorum. çalışıp kendi paranı yemek istiyorum eğer tabi atanirsam. çalıştığım parayla bir range rover alamam ama bir kere kiralayıp gezerim. ata binmek istiyorum bir tane enstrüman çalmak istiyorum hayallerimi gerceklestirmek istiyorum.

0

ilerde birikmiş olan yazılarımı rap müziğe adayacağım. ve mutlaka yapacağım bunu kendime sözüm var.

2

evet var, kesinlikle en geç iki yıl içinde eşim ile beraber gidebildiğimiz her yabancı ülkeye, düşlediklerimize yani gideceğiz, hep gezeceğiz. üç ayda bir yurt dışı seyahatine gitmeyi düşünüyorum. denize, göle fark etmez kesinlikle bir suya bakacak yeni bir ev alacağım. önü asla kapanmayacak konumda olacak. şimdi diyebilirsiniz bunları nasıl yapacaksın. şu an oturduğum evi satacağım. şu an bu ev çok çok değerli. sattığımızda o parayla abartısız 3 ev alabileceğiz, çocuklarıma ve kendimize. sonra da kalanını çıtır çıtır yiyeceğiz inşallah.
2 sene sonra bitecek en geç bu sıkıntılarımız. zaten beni burada ne zaman göremezseniz bilin ki feraha ermişimdir. :)

1

ileride bunu mutlaka yapacağım dediğim bir tek şey var. oda döneri yandan ısırmak. bu dönerciler de satılan döneri, ellerimle tutup ısırmak istiyorum bu benim dünyadaki tek hayalim.