0

bağlamayı kendim evde çalmayı öğrendim geliştiriyorum şimdi ama babam vefat ettikten sonra almadım daha elime

0

cocukluktan itibaren flüt dısında gitara merak saldım onuda kullanmak gercekten zor

0

merhaba
müzik aletlerini sevmene bayildim çok iyi cunki muzik ruhun gidasidir.
muziksiz gun gun degildir
ben bağlama çalabilmekteyim her ne kadar profesyonel olmasamda kendime ritimlere ayak uydurabiliyorum
size çalarmiydim ;
tabiki çalardim muzik dagitildikca aktarildikca muziktir.

0

davul ve piyano var davulu genellikle cok calarim dugun cikarmada piyanoyu konser yerlerindede calarim muzik aleti insansin kendini mutlu edebilen bir alettir ara sira canim sıkılınca caliyorum yani guzel birsey bana ulasabilirsiniz davul ve piyano cok hobim ve zevkim bu kadar.

0

evet var. gitar çalıyorum. fakat arp ya da çello çalmayı çok öğrenmek isterdim.

0

kullanabildiğim bir çok müzik aleti vardır bunlar gitar ud bağlama saz klarnet keman kemançe piano elektronik gitar akustik gitar flüt org darbuka davul gibi bir çok müzik aleti çalabilmekteyim bunlar dışında bir çok müzik türünde müzik söyleyebilmekteyim rock caz pop arebesk rap rap gibi bir çok tür söylemekte ve çalmaktayım.

0

aslında müzik kulağım çok iyidir. müzikle de ilgiliyim ama enstrüman konusunda evde bulunan orgu çalmaktan öteye gidemedim hiç. onu da kendi kendime öğrendim. bir şarkının melodisini çıkarabiliyordum. sanırım çalmaya da yeteneğim olurdu ama nedense hiç merakım olmadı.

1

klarnet çalıyorum mesleğim bu zaten size de çalarız yahu ne olacak:)

0

bağlama çalabiliyorum. ileri duzeyde notasini ezberledigim her türküyu calabilirim. isterseniz size de çalabilirim :)

0

saz çalıyorum ama amatörce yavaş yavaş ilerletiyorum

0

kullanabildigom bir muzik aleti yok suanda aslinda yaklasik on yil once bir gitar almistim ve ufak ufak calmaya baslamistim ama malesef olmadi sartlar uymadi ve calmayi oyrenedim hep icimde kalan bir uhte olarak kaldi ama issalah ilerde tekrar denerim ve gitar calmayi cok istiyorum ve calan arkadaslarida seviyorum isssalah bir gun bende kullanirim

0

ben bağlama çalabiliyorum. süt içtim dilim yandı türküsünü çalıyorum.

1

ben gitar çalıyordum bir aralar. sonra üniversiteye başladıktan sonra bıraktım. metre kareye gitar çalan 10 kişi düşüyordu. baktım ki dünyanın benim gitar çalmama ihtiyacı yok bıraktım. sonra saz öğrendim. bir süre onu çaldıktan sonra onuda bıraktım. daha doğrusu çalmaya çalmaya paslandım. sazın ortamı çok ayrı, gitar gibi her gün çalmak mümkün olmadı. şimdi hedefim bateri çalmayı öğrenmek. çok istiyorum ama baya zor ve gitar-saz gibi sırtına alıp taşıyamıyorsun.

0

çok güzel bağlama çalarım gel sana da çalayım.

0

çok denedim ama flüt'ten başka hiçbir müzik aleti çalamadım :d

0

piyano çalabiiyorum.az çalışarak istenilen her şarkıyı çalabilirim.

0

gitar çalıyorum çok seviyorum ama vakit ayırmam gerekiyor hadi inşallah diyelim

1

evet gitar çalabiliyorum. bir gün denk gelirdek eğer tabiki sanada çalarım. öyle profosyenel bir çalgıcı olmasamda tek tük bir şeyler çalabiliyorum. müzik ruhun gıdasıdır. sizede çalmayı tabiki çok isterim.

0

kullanabildiğim müzik enstrümanı olarak eskiden bir gitarım vardı sık sık çalardım ancak şuan yok ve sanırım çalsam bile eskisi kadar güzel çalamam biraz ders aldıktan sonra size güzelce çalabilirim diye düşünüyorum gitar çalmak çok zevkliydi umarım bir gün yine gitar çalmaya başlarım

0

küçükken en büyük hayalim piyona kullanabilmekti ancak maddi yetersizliklerden dolayı alamadık ve hala içimde bir yaradır.babam bana ilk takdirinde alicagım diye söz verdi ama alamadı. ben üniversitesiyi onur belgesi ile bitirdim ve babam hala piyona alıcak. keşke calabilseydim ve herkese calsaydim gerçekten bunu çok isterdim.