0

daha ne kadar yükselebilir bende çok merak ediyorum. enflasyon ev sahiplerinin işine geldi bence . zaten her yil 50 lira zam yapan ev sahipleri birde şimdi enflasyon diyip 100 150 lira zam yapıyorlar . aynı şekilde dukkan sahipleri de tabiki . insanlarda napsin ev almaya para yok veya kredi çekmek bu faizlerle neredeyse imkansız zorunlu olarak birsey diyemiyorlar zaten deseler ne olacak adam begenmiyorsan çık dicek kiracı mi bulamiyor anında bulur. sonra insanlar neden geçinemiyor acaba neden .

1

enflasyon nedeniyle zam gelmeyen ne var ki günümüzde. ev kiraları da bundan nasibini alacaktır. bir tek maaşlar yerinde sayıyor zaten ya da enflasyon karşısında eriyip bitiyor. diğer tüm ihtiyaçlarımız sürekli zamlanıyor ve pahalanıyor.

0

gerçekten de ev kiraları çok yükseliyor. sonuçta yükselmesi normal bence her şeye zam geldiği için insanlar artık ev kiralarını da zam yapıyorlar. geçinmek çok zor. yani bu devirde onların da bence yapacak hiçbir şey yok. bence bunu devletin düşünmesi lazım diye düşünüyorum. sonuçta onların evi var ve kiraya veriyorlar, asgari ücret 2020 tl oldu. adamlara gelir olan kirası ile geçiniyor, hem de asgari ücretle geçinmek zorunda kalıyor. yani bence yetersiz artık şaşırmıyorum her şeye zam geldiği için ev kiralarına da artık şaşırmayacağım da yani.