0

sadece ruhsal bir sorun olmayabilir.fiziksel olarak bazı sorunlar demir veya vitamin mineral eksiklikleri de yorgunluğa halsizliğe isteksizliğe neden olabiliyor.çok sık olmuyorsa dert etmeye değmez ama sık sık bu duyguya kapılıyorsan bir doktor görüşü almak gerekir.bu hayatı bir kez yaşıyoruz.keyfini çıkarmak gereğini yapmak ya da elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba göstermeliyiz.

1

depresyon belirtisi olabilir. kişi sürekli bu haldeyse majör depresyon içerisinde de olabilir.

bu gibi durumlarda kişi genellikle her zaman yapmaktan keyif aldığı şeylerden keyif almaz, yaşama sevinci kalmaz. geçmeyen bir durumsa profesyonel bir desteğe başvurulabilir.

0

ruhsal bir hastalıkta olabilir ama bende bu dönem hep oluyor. havadan kaynaklı bir durum kış havası genelde beni oyle yapar içimden birsey yapmak gelmez eve kapanırim hep bir usengeclik hep bir yorgunluk hali ama benimki tamamen havadan kaynaklı soğuk hava hiç sevmem . normalde yazın baharda çok enerjik ve hızlı bir insanım gezmeyi çok severim güler yüzlü biriyim ama bu dönem hiç biri kalmadı malesef bahar gelsin diye gün sayıyorum resmen özüme dönmek istiyorum.

0

içimden bir şeylerin gelmiyor olması ruhsal bir hastalıktır bence çünkü şu aralar hiçbir şey yapmak canım istemiyor. sadece sorumaniye takılmak istiyorum çünkü yarışma beni çok etkiledi yarışmanın yüzünden her gün buradayım ve canım ders çalışmak istemiyor. ders çalışmak istesem de aklım burada kalıyor o yüzden bence içimden bir şeylerin gelmiyor olmasın ruhsal bir hastalıktır .çünkü kendini ruhsal olarak çöküntüden hissedersin ve bundan kurtulman pek mümkün olmayabilir.