1

her ikisini de içiyorum. içtiğim soğuk içecekler; ayran, şalgam suyu, limonata, meyve suları, soda ve sade gazozdur. içtiğim sıcak içeçekler; çay, kahve, sıcak çikolata, sahleh ve süt.

0

genel olarak sıcak içecekler tüketirim. çay ve kahvesiz gün geçiremem.

0

her ikisini de tüketmeyi seviyorum hem sıcak hem soğuk içecekleri. yazın daha çok soğuk içecekleri tercih ediyorum kışında sıcak içecekleri tercih etmeyi seviyorum. ancak mide rahatsızlığım olduğu için çok fazla sıcak veya soğuk içecekler tüketemiyorum daha az tüketiyorum.

0

mevsimlere göre değişmekle beraber büyük oranda sıcak içecekler tüketiyorum. özellikle çaydan asla vazgeçmem. sigarayı bile bıraktım çayı bir türlü azaltamadım.

0

sıcak içecek içiyorum çay kahve bitki çayları gibi

0

eğer yaz mevsimi ise soğuk,kış mevsimi ise sıcak şeyler içerim :)

0

her mevsim türk kahvesi tüketen birisi olarak genelde sıcak tercih ederim. ancak yazları portakal suyu, limonata da güzel soğuk içecek alternatiflerindendir. genellikle yazın soğuk, kışın sıcak içecekciyiz.

0

bu olay mevismlere göre degisim göstermektedir.insan ister sıcak ister soguk şeyeler icer. ama tabiki kişa göre yazın soguk şeyler tercih edilir vede kişiyi rahatlatir.kışın ise sicak icecekler tercih edilir ama soguk içenlerde vardir.

0

daha çok sıcak içecekleri tüketiyorum yaz aylarında soğuk içecek de tüketiyorum ama sıcak içecekleri yaz kış ayırt etmeksizin daha çok tüketiyorum

0

mevsimine göre kışın sıcak içecek yazın soguk içecek tüketiyorum

0

kışın sıcak yaz soğuk bende hep böyledir

0

ikisinide tüketiyorum.ikisininde yeri farklı.sabahlarımsıcak çay veya kahve.akşamları ise yemekte soğuk içecekler tüketiyorum.

0

tabiki bu mevsimine gore değişiyor kışın sıcak yazın soğuk tercihım.

0

mevsime göre değişir ama daha çok soğuk içecekleri tercih ederim

0

mevsime göre her ikisi de tüketiliyor ama yazın ille de soğuk içeyim diye bir kaygım yok özellikle suyu

0

mevsime göre değişiyor aslında. yazın ferahlama ihtiyacı duyduğumuz güneş içimizi yaktıgi için daha çok soğuk içecekler ama kışın usudugum ve ısınma ihtiyacı duyduğum için sıcak içecekler tercihh eetmeye çalışıyorum . özellikle bitki çayları hem hastalıktan koruyor hem daha sağlıklı. kışın en büyük sorunu salgınlar onlardan uzak durmak içinde bitki çayları kesinlikle bire bir çözüdür. kahve de çok seven bir insanım özellikle kışın veya yaz aksamlari hafif eserken çok severim kahve cay türü şeyler tüketmeyi.

0

yani yazın ben genellikle soğuk içecek tüketiyorum. normalde kola içen birisiyim yaz boyunca zaten benim için kola içerken yaz-kış hiçbir şekilde fark etmiyor. yazında, kışında kola tüketiyorum ama normalde kışın genellikle sıcak şeyler içilmesi lazım. en azından insanın içini sıcak tutsun diye genellikle kışın içtiğim sadece bir çay var. normalde çayla falan arama olmuyor ama genellikle kışın az da olsa tüketiyorum çayı mesela salep içilmesi lazım gerçekten de kışın en güzel içeceklerden bir tanesi sahiptir ve eminim ki, salepli herkes de seviyordur diye düşünüyorum. genellikle dediğim gibi yaz- kış demeden soğuk içecek içerim ama yazın hiçbir şekilde sıcak içecek içemem.

0

genellikle kış aylarında sıcak içecekler içmeyi daha çok istiyorum. çünkü havalar soğuk olduğu zaman özellikle tamamen kendi mi çaya verdiğimiz söyleyebilirim. çünkü sabah kahvaltılarında sonra ya da akşam yemeklerinden sonra daha lezzetli oluyor. çevremizde o kadar kişi var ki yaz kış fark etmeden hep çay tüketiyorlar. bu yüzden ben de kış aylarında çay içmeyi daha çok seviyorum. çünkü insanın içini ısıtacak şeyler tüketmesi daha mantıklı geliyor. yaz aylarında da genellikle soğuk içecekleri yöneliyorum ve insanın içi yandığı zaman daha iyi oluyor. özellikle soğuk su ve asitli içecekleri daha çok tüketir hale geliyoruz. yaz aylarında insanın dudakları ve damakları kuruyor böyle soğuk içecekler insana daha etkili geliyor. tabii ki her şeyin aşırısı zarardır. o kadar aşırı soğuk şeylerden kaçınmalıyız. yoksa belli bir yerden sonra boğazımızda rahatsızlık hissedebiliriz.