0

kesinlimle atvenin en guzel programini sunan kisi muge anli.buyuk izleyici kitlesine sahip.cok iyi bir kadin.onu cok seviyorum.herkes cok seviyor.herkes muge anliyi hafta ivi saat 10.30 izlemeye basliyo

0

sevgili müge anlı oluyor kendisi müge anlı gerçekten kendi çapında başarılı bir kadın.
ne kadar rezil insanlar olduğunu öğreniyoruz sayesinde gerçekten çok skandal olaylar oluyor maalesef ülkemizde keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa ve keşke müge anlı gibi insanlarda program yapmak zorunda kalmasak güzel güzel hayatlarını yaşasa ama ne yazık ki böyle şeyler oluyor ben müge anlı gibi insanlar bu suçluları rezil insanları bulup meydana çıkartıyor ve katilleri tecavüzcüleri ahlaksızları polise teslim ediyor.

0

yani normalde ben atv programlarından hiçbir şey izlemiyorum. normalde benim zaten programı izlemeli aram yoktur ama dediğim gibi sabahları müge anlı oluyor. gerçekten de kendisi başarılı diye düşünüyorum ve birkaç kez bakmıştım diğer programcılar dan daha iyi bir şekilde işini çok güzel yapıyor. bence tebrik etmek lazım başka diyecek bir şeyim yok yani.

0

müge anlı 1973 tarihinde istanbul'da doğmuştur. müge anlı marmara üniversitesi iletişim fakültesinden mezun olmuştur. yüksek lisansını ise kadir has üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü'nde hukuk üzerine yapmıştır. 1993 yılında kendisi gibi televizyoncu olan burhan akdağ ile topkapı eresin otelde evlenmiştir. bu evliliğinden sonra lidya adında kızı dünyaya gelmiştir. müge anlı 23 yaşında evlendiği eşinden şiddetli geçimsizlik nedeni ile boşanmıştır. müge anlı televizyon hayatına ilk olarak magazin programlarıyla başlamıştır. daha sonra kanal d'de dobra dobra adlı magazin konuklarını ağırladı bir program yapmıştır. dobra dobra adlı programdaki deneyiminin ardından magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçmiştir. atv de kendine ait müge anlı ile tatlı sert adlı tartışma programını sunmaya başlamıştır. bu programda genelde cinayetler ve kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlamaktadır. bu program kendisi için ve türkiye'deki bazı olayların çözülmesinde çok faydalı olduğunu görüyoruz. 2013 yılında gelmeyen bahar adlı sinema filminde rol aldı. müge anlı ile mektubunuz var adlı programda yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen onları bulamayan kişiler konuk edilmeye başladı. müge anlı evli ve öfkeli adlı dizide rol almıştır. televizyon programcılığı ve sunuculuk alanında birçok ödül kazanmıştır. şu anda ise müge anlı atv de devam eden müge anlı ile tatlı sert programını sunmaya devam etmektedir.