0

evet hala arka sokaklar dizisini izliyorum.

0

ben arka aokaklarin 5 sezonunu tam izlemistim ama aonradan diziden kopmaya basladim

0

arka sokaklar dizisini izliyorum sevdiğim ve başarılı bir dizi ama arka sokaklar cuma günü ve malesef cuma günü gülperi diziside olduğu icin genelde onu izliyorum ama reklam aralarındaysa arka sokakları izliyorum ve aylın ne yapacak kocasına kavuşacaktı mesut komiser selinle daha neler yaşayacak hüsnü komiser yeni gelen komşu ile sevgili olmayı basarabilecekmi merak merak bakalım izleyip gorecegiz

0

arka sokaklar dizisini izlemeyi bırakalı çok oldu. ben uzun yıllar süren dizilerden sıkılıyorum . bir yerden sonra kendini tekrar ediyor çünkü artık. konu bulamadıkca basa sarıyorlar. tabiki izleyeni ve seveni hala çok var ki devam ediyor ama bana hitap etmiyor artık. ama eskiden vazgeçilmez dizimdi.

0

yani arka sokaklar dizisine her zaman izlemesem de arada bir izliyorum. zaten 500 bölüm oldu gerçekten de oyuncuların hepsi çok iyi bir şekilde oynuyorlar ve başarılı bir oyuncular ve zaten reyting kıran bir dizi zaten reytin falan kırması bu kadar izlenmez de 500 bölüme kadar da gelmezdi. gerçekten de hani iyi bir dizi olduğunu düşünüyorum ve böyle giderse rekor kıracak zaten kırdı da yani 500 bölüme kadar geldi. her konuda belli orada genellikle mesut'u çok seviyorum. gerçekten de onu hareketlerine falan bayılıyorum yani rolünü çok güzel oynuyor. tabii ki de herkes güzel oynuyor ama mesut benim her zaman favorim diyebilirim. kendisi birçok dizide de yara aldık ama en çok neden sağ arka sokaklar dizisine çok yakıştığını düşünüyorum.

0

eskiden cok izlerdim. yani eski bolumleri bana daha basarili daha samimi geliyordu. sevdigim karakterler vardi zeyneo vardi murat vardi ama onlar cikti yeni yeni kisiler girdi diziye. sonradan sonraya izlememeye basladim. su an hala veriyorlar ama ben izlemiyorum yani buyuk bir kitkeye ulastigini sanmiyorum dizinin. soyledigim gibi eskidn daha basariliydi diye dusunuyorum.

0

arka sokaklar dizisinin yıllardır takip ediyorum. önceki yıllarda daha heyecan verici senaryolar oluyordu. fakat şu anda onun kadar pek fazla heyecanlı senaryolar göremiyorum. izleyici artık sıkılmış bir vaziyette olduğunu görebilmekteyiz. tabii ki uzun yıllardır bu şekilde devam etmeleri bence gayet başarılı olduğunun kanıtıdır. en sevdiğim yanı ise oyuncu kadrosu oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor ve kolay kolay kimse diziden ayrılıyor. fakat son yıllarda hep aynı konu üzerinde gittikleri için artık final yapmaları gerektiğini düşünüyorum. çünkü yavaş yavaş izleyici artık sıkılmaya başladı ve bu konular devam ederse yakın zamanda izleyiciside yavaş yavaş azalacaktır. ama şu andaki diziler arasında bence en başarılı şekilde devam eden de arka sokaklar olduğunu söyleyebiliriz. çünkü bu kadar uzun süre herhangi bir dizi kolay kolay ilerlemez. izleyici eskisi kadar ilgi göstermesede tabii ki yine de izlendiğini biliyoruz. ilerleyen zamanlarda arka sokaklar'ın finali gelirse bunun gibi diziler tekrardan ekranlara gelmesini isterim. çünkü konu olarak biraz daha diğerlerinin ve farklı olduğunu düşünüyorum.