0

@crazy caz evet gerçekten de haklısın bazı insanlar soru sormadan gerede soru işareti koyuyor ama bunu bence bizim yapacak hiçbir şeyimiz yok. yani sorumani el atması lazım. bizden ne desek bence boş olur. eğer bence gördüysen sorumani sitesini özelden mesaj atarak iletebilirsiniz. bu kişi soru sormuyor ama gene de soru işareti koyuyor gibi mesaj attığında onlar en azından o kişiyi uyarmış olur veya siteden atmış olur. gerçekten de bazen öyle şeylerle ben de karşılaşıyorum. hani sonuçta bu soruları sorumani görüyor bence sorumani'nin bir şeyler yapması lazım diye düşünüyorum.

0

@poyrazim bazıları burada soru isareti koyarak açıklama yapıyorlar ve yazdıkları şey hiçbir şekilde soru içermiyor. açıklama kisminda dahi soru sordugu yok sadece insanlara gönderme yapmak amacıyla yazılmış sorular olarak karşımıza gelmektedir.

0

ya i ne dediğini tam olarak anlayamadım ama eğer o cevabın içinde soru sormuşsa imla kurallarına uymak için mecburiyetten soru işareti koyarlar. gerçi şu zamana kadar malesef denk gelmedi bana diyebilirim.

1

neden böyle bir şey yazdığını anlamadım ama. bazı kişiler sorularına muhalefet olmuş sanırım. bu yarışmada kimse kimsenin ne sorduğuna veya ne cevap verdiğine karışamaz. bu ülkede bile özgürlük varken yarışmada mı insanları kısıtlamayı düşünüyorsunuz. zaten eğer bir eksik veya hata görseydi sorumani bu duruma müdahale ederdi. o yüzden herkes istediği soruya cevap verebilir. isteyen bilgi ,isteyen yorum sorabilir. eğer bilgin varsa yorumlayarak istediğin kadar uzatabilirsin buna hiç kimse karışamaz. bu da senin yeteneğini gösterir. bence yeteneği olan bu yeteneğini sonuna kadar konuştursun hakkıdır. sana da kim ne yorum yaptıysa bence kafana çok fazla takma. iyi şeyler yapanlar her zaman taşlanır bunu unutma. bir söz de vardır meyve veren ağaç taşlanır. kafana hiç kimseyi takma yola devam.