0

0-17 yaş arası zaten sürekli olarak aile denetimi altındasın ve özgür olmak isteyip olamıyosun. 18 den sonra yasal olarak da reşit oluyosun 19-20 gibi de bir üniversite kazandın mı tamamdır. ilk özgürlüğü elde ettiğin çağlardır. 18den 25 e kadar en güzel zamanlar bence. 25 den sonra iş bulma stresi iş buldun çalışma stresi falan derken hayat bi yormaya üzmeye başlıyo insanı. sonra da zaten evlen çocuk sahibi ol erkeksen askere git vs o eğlenceli hayat birden rutinleşir diye düşünüyorum. tabi evlendiğiniz kişiye aşıksanız başka o zaman sizin için çok daha güzel günler başladı demektir

0

yirmi üç ile otuz yaşın arası iyi bence en olgun zamanlar

0

15-25 yaş aralıkları genelde ilklerin yasandiği yillar oldugu icin guzeldir

0

15-25 yaş arası bence. ama aklımız basimizda olmuyor pek o yaşlarda.

0

henüz en güzel yaş aralığı şudur diyebilecek kadar uzun bi hayat yaşamadım , ama insanın kendisini ve insanları anlamaya başladığı yaşdan önceki dönem olabilir.

0

bence en güzel yaş aralığı ergenlik yaşları. gerçekten hayat o zaman eğlenceli oluyor. her zaman yeni bilgiler öğreniyorsun. kitap okuyorsun. lisede ortam güzel oluyor ve gerçek arkadaşlar edinebiliyorsun. belki kız arkadaşların olabiliyor. yeni deneyimler elde edebiliyorsun. bazı şeylerin farkına varıyorsun. büyüdüğünün mesela.

0

çocukluk yaşlarımız bence hep çocuk kalsaydık hiç büyümeseydik diyorum bazen

0

bence 20 ile 30 arasıdır tahminen belkide 30.ila kırk arasıda olabilir.

0

ömrü uzun olasıca karşı komşu elif'in dediğine göre 27

0

18 25 en iyi yaslar en eğlenceli en genc

0

bence en güzel yaşı insanın 1 ve 13 yaşı diye düşünüyorum ; çünkü ya insan küçükken hiç bir şeyin varkın da değil sin ne olmuş , ne bitmiş ,ne gelmiş ne , gelmemiş çocukken hep oyun oynar keyfime bakardım .
insan büyüyünce de dertleri büyüyor mesela oyun oynayamıyorsun, çocuk gibi olamıyorsun , hanginiz küçükken oynadığı oyunlardan mutlu olduğu kadar , şimdi ki oyunlardan mutlu ? sorarım size değiliz .
çocukluk başka güzel bence .
üç yaşına kadar da yeni yeni bir şey ögrenirsin gözün görür dünyayı neyin ne olduğu zamanlar .
o zaman yavaş yavaş sorumluluk artar , aklın başına erer ya ondan . büyük aslında hiçde göründüğü gibi değildir ya bence ! büyümeyin , büyüsen bile içindeki çocuğu öldürmeyin .

0

en güzel yaş aralığı 20 ile 30 yaş arası

0

16-18 herhalde herşey o zamanlar güzeldl