0

juventus ta forma giymektedor adama helal olsun harbi

0

portekizli yıldızı cristiano ronaldo italya serie a'da juventus formasını giymektedir.

0

bu senenin başında real madridden juventusa transfer oldu

0

əvvəl real madriddə oynayirdi indi yuventusda dunyanin parlaq oyuncusu

0

italya ligini domine eden son şampiyon renkleri siyah beyaz olan ve 2018 yılında final oynayan juventus forması giymektedir.

0

cristian ronaldo suanda juventusda yani italyada juventus kulubunde forma giymekte

0

cristiano ronaldo bu sezon itibariyle juventus takımının formasını giymeye başlamıştır. juventus ise italya liginde yer alan ve şuanda da italya ligi lideri olan takımdır. daha önce oynadığı takımlara bakacak olursak gençlik yılları ve çıkışı manchester united'de olmuştur. daha sonra ise çok yüksek bir bonservis karşılığında real madrid'e transfer olmuş ve burada çok büyük başarılar elde etmiştir. ispanya liginde hep karşılaştığı ve karşılaştırıldığı messi ile aynı ligde oynamıştır.

0

ronaldo bu sezon real madrid takımından italyan devi juventus takımına transfer olmuştur.başarılı oyuncu futbol yaşamını burada devam etmektedir.

0

cristiano ronaldo önceki zamanlarında real madrid gibi ünlü bir takımda oynuyordu. tabii ki belli bir bedel ödeyerek güvenç takımı transfer etmiştir. bu zamana kadar oynadığı oyun olarak izleyicinin çok dikkatini çekmiş kaliteli bir oyuncudur. cristiano ronaldo özellikle hızlı ve çalımları ile karşısındaki oyuncuyu şaşırtıyordu. dünya genelinde oldukça sevilen ve takip edilen oyuncular arasına girmiştir.

0

gençlik döneminde, manchester united takımında yıldızı parlamıştır. daha sonra dünyaca ünlü olarak bilinen real madrid takımında top koşturmaya başladı. defalarca uefa kupası, süper kupa şampiyonlar ligi kupasını ve süper lig gibi kupaları da almıştır. en son şu an juventus'ta oynamaktadır. başarılı ve karizmatik yakışıklı bir futbolcudur ailecek seviyoruz.

0

italya liginde juventus ta forma giymektedir