0

2018 yılı hiç iyi geçmedi çünki yönetimin verdiği yanlış kararlar yüzünden kriz yaşadık

0

çünkü bu durum lar genelde tabiki su olaylarda oluşur.birisini beklersiniz zaman geçmez sevmedigiz is olur zman geçmez sevmediğiniz birisinin yanında olursunuz zaman geçmez hayirli haber beklersiniz zaman geçmez bu olaylarda tabiki can sikintiso olur vede insan o anlarda duzgun bir şekilde dusunemez ve bole olaylar veya sıkıntılar olur diyelim.

0

2018 yılında tabiki ozman umutlu olanlarda vardi tabiki yeni dilekleri olan kisielrde vardi her yıl olduğu gibi.benimse 2018 için tabiki özel bir dilegim yoktu ama her yildan herzman daha iyi gecmesini isterim tabiki hem sağlık hem huzur hem mutluluk hemde kazanc yönünden bunlarda az çok mutlu etti tabiki beni.2018de dükkan açma gibi hedefim vardi daha büyütmek diyelim yada ona da bu 2018 de yapamadım ama çoğu konuda başarılı geçti çocuklar konusunda daha iyi ve huzurlu bir gündü ve yıldı herkesin tabiki inşallah 2019 da daha iyi olur diye dusunuyorum.

0

2018 yılı cok kotu gecti yeter yeter herseye zam zam

0

2018 yılı güzel gibi başladı ama hiçte öyle geçmedi.çok durağan bir yıldı.istediklerimi yapamadım.planlarımı uygulayamadım.sonlarına doğru iyice kötüleşti.bütün dengeler değişti.ordan oraya savurdu.yaktı,yıktı,kül etti.sonra karşımıza geçip alay etti.2018 umutları yeşertmedi kül etti.yeni bir yıl olmadı.eskisini tekrar etti.hem türkiye adına da güzel bir yıl olmadı.bir çok kişi işsiz kaldı.bir çok ailenin canı yandı.bir çok ailenin ocağına ,yüreğine ateş düştü.enflasyon çarptı ,cepleri yaktı.insanları sokaklara döktü.

0

2018 yili neye gore guzel. kime gore. saglik ve sihhatimiz var cok sukur. ama ulke bazinda bakarsak dis borclarin artmasi enflasyonun tavan yapmasi alim gucunun azalmasi ozellestirmeler gibi olumsuz bir cok etken varken guzel demek hos olmaz. umarim 2019 daha yasanir bir ulke oluruz sorunsuz daha mutlu.

0

guzel gecti eskiye baktıgında cok acılarmız oluyordu artık yavas yavas teror eylemleri bitiyor cok sukur

0

2018 yılı aslında pek fazla o kadar da keyifli geçtiğini söyleyemem. çünkü hiçbir şekilde bu sene bana bir faydası olmadı. sadece sağlık açısından oldukça daha dirençli olduğumu söyleyebilirim. insan aslında bu hayat içerisinde en çok önemli olan şeyi de sağlık olduğunu tabii ki bilmemiz gerekiyor. ama sağlık dışında pek fazla bir şey yaşayamadım diyebilirim. fakat 2018 yılı içerisinde benim en çok sevdiğim kişiyi hayatına kazandırdığı mı düşünüyorum. çünkü ona yaptığım karşılıklı bazı duygular mutlu ettiğini ve o mutluluğu da tamamen bana yansıttığı için 2018 yılı benim için unutulmaz yıllar arasına girmiştir. çünkü karşındaki kişiyi ilk tanıştığın zaman hiçbir şekilde yargılamam. ama ilerleyen zamanlarda tabii ki de karşındaki kişiyi sorgulamaya başlayabiliyorum. bu da tabii ki yanlış bir şey olduğunu görebiliyorum. bazen insanın kafasında soru işaretleri gelebiliyor. 2018 yılın da çok sessiz bir sene geçirdiğini ve hiçbir şekilde hayattan zevk almadım diyebilirim. hiçbir konuda işler yolunda gitmediği için 2018 senesi de tamamen berbat bir yıl olarak hatırlayabilirim. tabii ki yeni bir seneye gideceğimiz için pek fazla heyecanlı değilim zaten. çünkü benim için tamamen sıradan bir gün ve hiçbir şekilde amacı olmadığını düşünüyorum. bazı insanlar çok gereksiz bir şekilde 2019'a gireceğimiz zaman kutlamalar yapıyor fakat ben hiçbir şekilde buna yanaşmıyor. benim için hiçbir şekilde anlamı olmadığı için sıradan bir gün gibi sayıyorum. inşallah önümüzdeki yılların daha iyi geçmesini dilerim hepimizin adına.