0

çok iyi gidiyor valla kardeşim... iki katı kazanç etkinliği olunca sitede yüzümde güller açıyor benim valla. :d :d kazançları katlamak için uğraşıyordum iyi denk geldi bu etkinlik bu ara. bakalım pazartesi günü öğlene kadar ne kadar yapabileceğim kazancı. inşallah iyi birşeyler yapabilirim bugün gün boyunca. yoksa pazartesi günü öğlene kadar ya. fazla kazanma şansım düşecek...

0

bende yeni keşfettim burayı 25 tl kazanmak için totomu yırtıyom resmen ne zormus burdan para kazanmak

0

ben yeniyim burda belli bir kazanç elde etmek istiyorum

0

bende yeni başladım baya eğlenceli geldi. amma merak ettiğim bir konu var. para herhangi bir bankadan veya yurtıdışında almak mümkünmü. sitede bununla alakalı bişey bulamadım

1

evet, ortadan kayboldunuz ne güzel başarılarınızı izliyordum. hayırlısı, umarım her şey sorunsuzdur hayatınızda. beni çok kasmıyor yarışma, derdim 25 liramı tamamlamak, bunu tamamlarken yerimi de muhafaza ediyorum şimdilik. az kaldı 24 liradayım, bugün 25 hak edip talep edeyim diye cevaplar yazıyorum. hayat bana hep güzel olduğundan, her zamanda böyle sürüyor.mutlu yıllar dilerim.

0

sorumani ailesi hiç bir zaman yalnız kalmaz. illa ki girenler olur. bu sayfa yalnızları oynamaz.

0

ben de birkaç gündür girmiyorum özlüyorum burayı ben bırakmayı düşünmüyorum. bir meşgale oluyor benim için gerçi artık bebeğim var biraz zor olur girmem ama yine de arada da olsa girerim.

0

bende yarışmadan sonra girmeyeceğim valla sinavlar geliyor bir hafta sonra girerim ama . iyi gidiyor şaşkına yarışmanın hırsıyla baya para kazanabildim yoksa hic arttiramiyorum parayı.

0

valla bende girmeyeceğim kanka.. belli bir kazanç yaptıktan sonra siteye girmeyi en aza indireceğim. artık kazancımı çektikten sonra farklı konulara yöneleceğim.