0

pek bir beklentim yok iyi geçsin yeterrrr

0

2019 yılından beklentilerim, büyükbüyük kızımın iyi bir işe girmesi hayırlısıyla küçük kızım için ise üniversite sınavında geçerli birgeçerli bir puan alıp bir yerlere girebilmesi dir istediği bir yere, ayrıcaayrıca sağlık, sıhhat, birbüyük bir ev istiyorum, bizibizi kimseye muhtaç etmeyecek kadar bir para ve ailemle geçireceğim mutlu günler diliyorum beklentilerim bunlar.

0

mən 2019-cu ildə gozləntim 9-un imtahanini yaxsi kecməkdir

0

açıkçası pek planım yok ama beklenti olarak başarılı ve mutlu, huzurlu, sağlıklı , hayırlı bir yıl ümit ediyorum.

0

zayıflamak ingilizce öğrenmek ve bir programlama dilini her yönüyle öğrenmek istiyorum oyun programlama konusunda kendimi geliştirmek istiyorum

0

2019 yılında beklediğim iki dünya çapında şey kan dökülmemesi ve ekonomik yoksullugun asagilarin altında olmamasidir
. 2018 yılı ulkemiz savasa teğet geçti müslüman müslümani kırıyor öldürüyor suriyedi geçti m yemen örneği açlık ölüm bir arada bunu yapan kabeyi emanet ettim izin suudlar... yazıklar olsun...heleki çin'in uygur türkleri mize yaptıkları nazi kafası şeyler duyurmamkz lazım arkadaşlar arakanı yemeni suriye'yi duymamış lazım..kan dökülmesin iyi seneler diyelim dua edelimmmm

0

eğitim hayatımda yüksek bir noktaya varmak sağlık ve huzur içinde yaşamak

0

planım para kazanmak
beklentim para

1

2019 yılı için planlarım yok. verdiğim, vereceğim kararlarımı uygulayacağım bir yıl olmasını diliyorum. beklentilerim de, kredilerimin bu sene bitmesi beklentisi içindeyim.
oğlumun bu yıl okulunu bitirmesini diliyorum.
sağlıklı ve mutlu olmanın dışında bir beklentim yok.
mutlu zamanlarımız olsun her birimizin dilerim.

0

eğitim hayatımı sorunsuz sürdürmek. güzel paralar kazanmak. ailemle daha çok vakit geçirmek. esmayı mutlu etmek.

1

2019 yılına girmeye saatler kala, gerçekten bu yıldan çok fazla beklentim olduğunu da fark etmiş bulunmaktayım. ancak her zamanki gibi klasik olacak ama kesinlikle yeni yılda en çok sağlık ,huzur ve para diliyorum. ayrıca bu yeni yılda insanların çok daha insanca ve birbirlerine zarar vermeden yaşamalarını temenni ediyorum. umarım 2019 senesinde savaşlar ve cinayetler ayrıca hayvanlara yapılan işkenceler bir son bulur. bunlar kesinlikle güzel temenniler ancak nedense artık her sene bir diğerinden daha kötü oluyor ve geçirdiğimiz diğer seneleri bize arattırır hale geliyor. ne kadar bunları dilesem de eminim ki 2019 senesinde de cinayetler ,savaşlar ,ekonomik sorunlar, işsizlik, yaşam sıkıntısı gibi çokça problem aynı şekilde kaldığı yerden devam edecek hatta artarak devam edecektir. ancak insan yine de umut etmekten vazgeçmiyor ve yaşamış olduğunuz düzenin değişmesi için her zaman iyi temenniler de bulunuyoruz.
ben 2019 senesinde öncelikle kendime güzel bir iş kapısı açmasını diliyorum.milli piyango bileti almadım ancak amacım 2019 yılında oynamış olduğum şans oyunlarının biri benim yüzüme de güler artık. şunu zenginlikten her şey nasıl bir şeymiş biraz da ben tatmak istiyorum. ayrıca, bu yeni yılda hayatım içinde geleceğim için çok büyük adımlar atmayı planlıyorum. elimden gelen her şeyi yapmaya çalışacağım ve hayatıma yeni bir yön vermek için çabalayacağım. belki bu yeni sene içerisinde evlenmiş bile olabilirim. hayatımda olan kişiyle ciddi adımlar içerisine girebiliriz diye düşünüyorum.ancak hayat denilen şey maalesef sürprizlerle dolu ve bazen gerçekten her şey bizim istediğimiz gibi gitmeyebiliyor. o yüzden benim en büyük planım yaşayacağım zorluklara karşı bu sene çok daha güçlü bir şekilde ayakta durmaya çalışmaktır. gerçekten artık yorulduğumu hissediyorum ve bu senenin benim için çok daha sakin geçmesini umut ediyorum. hayat benim için sürekli son zamanlarda sorunlarla dolu oldu, umarım 2019 senesinde severek yapabileceğim ve iyi kazanabileceğim bir işe girebilirim. gerçekten hayatımı artık düzene sokmam gerekiyor çünkü. bu şekilde para kazanmadan yaşamak gerçekten çok zor bir hal almaya başladı. en büyük dileğim 2019'dan güzel bir iştir. sonrasında ise sağlık, huzur ve mutluluk bunların hepsi olursa zaten daha fazla bir şey beklemem. artık dingin bir hayat yaşamak istiyorum. umarım ki bu yeni yılda beklentilerim artık gerçekleşir. şimdiden herkese de mutlu yıllar diliyorum umarım herkesin beklentileri ve hayalleri bu yıl gerçek olur. çünkü hepimiz bunu gerçekten hak ediyoruz artık.