0

faydalı olacak ve doğru bilgi veren kitapları severim. kitapları, kitap oldukları için sevmem. içeriği sebebiyle severim elbette.

0

evet kitap okumayı seviyorum. zamanımı roman okuyarak geçirmek çok güzel oluyor. polisiye korku gerilim romanları tam benlik ve bazı eğitici romanlar var yaşanma olasılığı yüksek olan eğitici romanlar onları okudukça ne oldum demeyeceksin ne olacam diyeceksin diye düşünmeye başladım

0

kitaplarla aram iyidir çok severim. kitapların dünyasın da yaşamayı o hikayelerin nasıl geliştiğini ve nasıl biteceğini merakla beklerim. çocukluğumdan bu yana kitap okuma alışkanlığı edindim. kendimi kitap almaya adıyorum su an da hala öyledir. bilgi edinmek öğrenmek hevesim hiç bitmiyor. bitmesini de hiç istemiyorum. kitap okumayı çok seviyorum. kitap okumamın beni geliştirdiğini ve bana bir çok şey kattığını düşünüyorum.

0

kitapları seviyorum tabiki.hayatımızdaki bazı bildiklerimizi ordan okuyup görüyoruz.kitaplar bizim buralara bu seviyelere gelemize çok yardımcı olan bir aractir.

0

kitap okumak cok keyifli olmakla birlikte insanin bilgi dagarcigini gelistiren ve daha cok bilgiye sahip olmak 've bildiklerini basklariyla paylasmaktir bunun guzelligi buradadir aslinda

0

evet, kitap okuyorum. hem de 12-13 yaşlarımdan beri… mümkün olduğunda indirimde takip ederim. çünkü çalışmıyorum şuan ve bazı yayınevlerinin kitapları bana inanılmaz pahalı geliyor. şimdi aranızda niye indirim takip ediyorsun git kütüphaneye üye ol, kitap öyle oku diyeceksinizdir, eminim. ama benim bir hayalim var. odamın duvarlarını rafla doldurup o rafları kitaplarla doldurmak. benim için gerçekleşebilecek bir hayal bu.

0

kitap okuyordum ama bu ara okuyamiyorum gözlerimden dolayı yazılar birbirine giriyor biraz okuyunca gözlük bile kar etmiyor bazen

0

kitap okumak insanın kelime haznesini geliştirdiğini düşünüyorum.

1

evet kitap okuyorum. bu sıralar fazla fırsat bulamadığım için malum burada da yarışmalar biraz ara vermiş durumdayım bu durumda aslında beni fazlasıyla rahatsız ediyor çünkü okumayı, düşündüğüm ve istediğim, merak ettiğim çok fazla kitap birikti. o yüzden bir an önce buradaki yarışmanın bitmesini istiyorum ve tekrardan kitap okumaya başlamak istiyorum.
kitap okuduğumuz zaman farklı dünyaların kapısı da aççılıyor ve olayşara farklı pencerelerden bakmayı öğrenmiş oluyoruz. kelime haznemiz ve bilgi birikimimiz artıyor. o yüzden ben kitap okumayı her zaman hayatıma adapte ediyorum. bu sayede kendi hayatımdan biraz olsun uzaklaşmışta oluyorum. zaten ilgimi çeken bir kitapsa eğer nasıl okuyup bitirdiğimi bile anlamıyorum. beni epeyce sürüklüyor. mantıklı düşğnmemi sağlıyor. ayrıca zihnimi açıyor ve daha pratik düşünebiliyorum.
kitap okumak gerçekten bana çok iyi geliyor. en azından kitap okumuş olduğum zamanlarda kafamı meşgul edecek bir şeyler oluyor.o yüzden kitap okumak benim can sıkıntımada bayağı iyi geliyor. yani kitap okumayı fazlaca seviyorum ve okumadığım zamanlarda bu eksikliğini çok fazla hissediyorum. kesinlikle herkes kitap okuyarak kendisini geliştirmelidir bana göre. bir ülkenin gelişmişlik seviyesi de okuduğu kitapların fazlalığına bağlıdır. kitap okumayan toplumlar oldukça cahil toplumlardır. çocuklarımıza da küçük yaşlarda bu alışkanlığı kazandırmalıyız mutlaka.