1

a haber ve özellikle artık erkan tan o kadar abesle iştigal eden haber sunmaktadır ki; hiç hoş değil. ben siyaset duymak istemiyorum, yani çok üzüyorlar birbirlerini, ya biz komple türk vatandaşıyız, bu vatan bizim, gidecek başka yerimiz yurdumuz bulunmamaktdır, bu kin ve öfkeler, tartışmalar hiç hoş değil. bu sebeple televizyonda haberleri kesinlikle izlemiyorum.

0

şimdiye kadar bize yanlış öğretilen tarihe ışık tutması açısından öğretici bir kanal olduğunu düşünüyorum özellikle akit ve a haber izliyorum çoğunun siyasi olarak işine gelmediğinden sevmiyor izlemiyor olabilir ama bana göre öyle

0

tam bir tetikçi mantığıyla yayın yapıyor, hele seçim döneminde iyice haddi aşıyor, nasılsa hükümet arkamda bana kimse karışamaz diye düşünüyorlar.

0

a haber fazlasıyla taraflı bir yayın yapıyor bence. yani ortada zaten izleyince görüyorsunuzda ben arada eğlence olsun diye falan açıyorum bir bakıp geri çeviriyorum yani toz pembe dünya ve olmayan şeyleri oluyormuş gibi göstermek yani daha neler söylerdim de hiç gerek yok gerçekten bence kendiyle çelişen hiç alakası olmayan bir kanal. yani sıradan kanallar bile a habere göre daha normal geliyor bana çok faal ayablı yayın yapıyor a haber çünkü.

0

ben a haberin tarafsız haber yaptığını düşünmüyorum.daha çok ülkenin kötü yanlarını kapatıp,yabancı ülkelerin açığını arıyor.ülkede kötü bir haber olduğunda haberi yapmayıp,tutmadığı partinin kötü yanlarını hep dile vuruyor.son olarakta bazı haberlerinin yalan olduğunu düşünüyorum.

0

taraflı bir haber kanalının bir gün şehitlerimizin belgeselini yapması ve diğer gün terör sempatizanlarının belgesellerini yapması bana göre izlenmemesi gerekiyor.

0

a haber yanlış anlamayın ama sürekli cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğanı savunuyor. eğer bir akşam haber yayınladıklarında 200 haber konusu varsa arasından 50 veya 100'ü erdoğanla ilgili veya siyasetle ilgili. zaten siyasetle ilgili olanlarda da recep tayyip erdoğanı savunuyor. bu yüzden dolayı a haber izlemekten nefret ederim ve tarafsız haber yaptığı fikrine de asla katılmıyorum.

0

ahaber tabiki arkasinda kimin oldgu belli akp hakkında asla yapmasa bile yapti der cunku taraf tutan bir kanal dir keşke tüm kanallar kimsenin etkisi altında kalmadan haber yapsa ama zor ahaberde bende izlemiyoem o kanalı en fazla haberde fox tv izlerim bende

0

bana gore ahaber degil butun kanallar tarafli olmus simdiki zaman haber kanlallari hepsi öle olmus

0

asla izlemediğim kanaldır, kesinlikle taraf tutuyor ve şeffaf değil aynı şekilde fox tv'nin haberlerinide izlemiyorum .

1

a haber evet, kesinlikle yandaş bir kanaldır. tarafsız haber yapamaz. zira iktidarın maşası olan kanaldır. şu an ülkemizde ekonomik kriz var insanlar geçim sıkıntısı çekiyor ama açın a haberi izleyin..zannedersiniz ki, ülke güllük gülistanlık.. her şey toz pembe.. iktidar yalakası televizyon kanalıdır kendisi.

0

taraflı mıdır tarafsız mıdır bilmem ama çok komik haber yaptığı kesin. gta cheat’lerini darbenin şifreleri diye haber yapması geldi yine aklıma :)

0

evet bence ülkenin bir numaraları kanalı bu olması gerekiyor adil bi kanal