0

sıfır evin olması için paranın olması gerekir. günümüz ekonomik düzende asla kredi çekilerek ev alınmaz. 300 çekiyorsun 10 yıllık geri ödemesi 600. resmen soygun. o yüzden kirada oturmaya devam. inşallah biz de bir gün ev alabiliriz

0

rossmann arkadaşımıza katılıyorum. her zaman bir evin ilk kullanıcısı olmak daha iyi... resmen duvarlar boyanmaz, eve özen gösterilmez, çerçeve asmak için duvarların yarısı neredeyse çivi deliği olur.... mutfağın dolaplarını, tezgahını resman alt üst edip bile gidebilir bazı kiracılar. mesela ben öyle bir evi satın almazdım. o yüzden yeni bitmiş bir inşaattan almaya çalışırdım... belki 30-40 bin fazla olur fiyatı ama temiz olmasına değer diyorum. malum bizim insanımızda nasılsa benim malım değil diye gamsız davranma çoktur.

0

her zaman evin ilk kullanıcısı olmak daha iyi. bazen evlerin içinde öyle oturanlar oluyor ki. amaannn.. benim evim mi. nasılsa kiracıyım deyip yapmadıkları halt kalmıyor evin içinde. sonra o evden çıkarken bıraktıkları pislikler filan. zannedersin ki ev değil sanki çöp tenekesi. o kadar pis bırakıyorlar.

1

evin ilk kullanıcısı olmak oldukça avantajlıdır. ilk kullanan siz olacaksınız bir başkasının bıraktığı pis bir evi temizlemek zorunda kalmayacaksınız. sıfır bir evin inşaat temizliğini yaparak ya da yaptırarak tertemiz içinize sinerek oturacaksınız. yeni olmasıda size sorun çıkarmayacaktır kullanım konusunda.