0

aşk biter ama sevgi her zaman daimdir. çünkü ilk zamanlardaki yaşadığınız o dolu dizgin aşkı sonraları çok yaşayamayabiliyorsunuz onun yerini sevgi bağlılık ve alışkanlık alıyor.

0

sevgi biter ise aşkta biter zaten sevgi olmazsa aşkta olmaz.

0

aşk nedir ki ya da sevgi bunlar tüketilen seyler degildir bence

0

aşk biter çünkü biyolojik bir şeydir.ömür boyu seninle kalmaz.sevgiyi alevler,zemin hazırlar.kalıcı değildir sadece ön ayak olur.sevgi kalıcıdır,bağlayıcıdır.aslında aşkın devamıdır.sağlam temeller attırır.sevgi kolay kolay bitmez.biterse hiç sevgi diye olmamıştır. aşktır o.sevginin bir ömrü yoktur ama aşkın vardır.uzmanlar ömür bile biçmişler şuan hatırlamıyorum ama sevgi üzerine bir kanıt bulamamışlar.

1

sevgi aşkın bir tık ötesidir. güçlü hale gelmiştir, insanın duyguları, karşısındakini anlamıştır.
o yüzden önce aşk biter diyorum. aşk bitmezse zaten uzun yıllar sonra adı değişir ve sevgi olur.
eşime olan 37 yıllık sevgim gibi.

0

tabii ki de ilerleyen zamanlarda aşk bittiğini söyleyebiliriz. ilerleyen zamanlarda daha çok sevgiye dönüyor. çünkü insanlar artık aşk diye bir kavram olmadığını bilmiyorlar. aslında aşk bir yerden sonra tamamen biter ve artık sevgiye bıraktığını söyleyebilirim.

0

sevgi bitmez kardeşim aşk biter.sevgi saygının olduğu heryerde vardır. aşk bittiği zaman gercek karakterler ortaya çıkar. eğer saygı ve sevgi varsa o birliktelik ömürlük bir ilişkidir. yoksa zaten belli bir süre sonra noktalanır. en büyük problemimiz zaten saygı ve sevgi ile birbirimize yaklaşmamamizdir. hep ben haklıyım, sen kötüsün vs gibi sözler , bizi büyük ölçüde yıpratır ve ilişkimizin bitmesine neden olur.