2

bence rakam gayet ideal. diğer türlü de sakız parası olur. 25 lira ulaşılması zor değil. en azından elinize geçtiğinde bir anlam ifade eder. ödemeler konusunda daha düzenli bir internet sitesiyle tanışmadım ben. aman nazar değmesin.

1

benim için gayet güzel vede net bir limit 25 tl bugün gine odememi aldım bende pazartesi çekme talebi gondermistim.ayrica tabiki çok siteden daha kaliteli biraz zaman ayırın vede hani her cevap her soru para burda uzun cevap verin sorulara vede kazanciniza kazanc elde edin.

1

bence 25 tl limit gayet yerinde bir limit. neden diyeceksin simdi. ben bu siteye ilk uye oldugum zaman limit 50 tl idi... ben daha 10 tl yapamadan odeme limitini düsürdük diye bildirim yayınladilar anasayfada. yani 25 tl gayet iyi.. 10 tl 15 tl cekmek de bu sefer abes olur. hem dise dokunur kazanclar degil. 25 tl ile yine bir iki birseyler yapabiliyorsun. limite ulasamamaktan dert yaniyorsan crvaplar daha fazla kazandiriyor. bir cevaptan kazandigin kazancta mesela kac tane soru sorman gerekebiliyor. ne kadar uzun yazarsan o kadar kazanci arttirmis oluyorsun. ama soru sormak sabit kazanc. iki kurus o da.

1

o kadarda hak yemeyelim bence alt limit zaten birçok uygulamaya göre fazlasıyla düşük daha ne kadar düşebilir 5 10 lira mı çekeceğiz . bence çok ideal bir rakam diye düşünüyorum ne düşük ne yüksek tam orta .