1

denk geldikçe izliyorum maksat yarışmak olsun isimli yarışma programını.

0

ilk defa sizden duydum doğrusu son zamanlarda tv lerden iyice uzaklaştığımı da kabul ediyorum fakat o aynı zamanda o kadar fazla program dizi vs üretiliyor ki insan yetişmekte zorluk yaşıoyr hepsine düzenli bir yayın akışı takipçisi olsa bile. dolayısı ile maalesef ben izlemiyorum.

1

maksat yarışmak olsun adlı programın ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yoktu baktım internetten. çok ilgimi çekmedi. ama bilgilendirici ve ufak hediyeler kazanmak isteyenlerin tercih edebileceği bir program oluyor sanırım.

0

bir kaç defa izledim ama sık sık takip etmiyorum. bazen isim çok oluyor o yüzden tv bakamiyorum.

0

evet izliyorum maksat yarışmak olsun programını çok seviyorum. 360 kanalında seksenler dizisini beklediğimiz için ondan önce de maksat yarışmak olsun programı yayınlandığı için her zaman denk geliyor ve denk geldiği için de alıştık ve o programı çok fazla izlemeye başladık. sunucusunda çok seviyorum ve çok bilgilendirici güzel bir program olduğunu düşünüyorum.hem de öğrenciler açısından çok iyi oluyor bence.. genellikle öğrenciler yarışıyor zaten en azından bir market çeki kazanmış oluyorlar ve bir nevi ihtiyaçlarını karşılamış oluyorlarr.bence bu daha çok güzel bir yardım diye düşünüyorum inşallah daha fazla devam eder maksat yarışmak olsun..çok seviyorum ben izlemeyi.