1

bana da oldu bende siteye mesaj attım. içerik kopyalanmadığı sürece bir sorun olmuyor merak etmeyin. otomatik bir uyarı.

0

yani arada bir bana da oluyor o normal bir şey zaten sorumani biz incelemeye alıyoruz ödeme talebinde bulunan insanların ve burada kim kopyala yapıştır yapmış incelerken görüyoruz dedi. eğer kendin yazmışsan kendi düşüncelerini hiçbir şekilde sorun olmayacağını belirtti. yani eğer sen de kendin yazmışsın merak etme hiçbir sorun olmaz. yani bu konuda sıkıntı yok.

1

bi proplem olmaz donmadan dolayı dokunmatik basılı kalmıştır

-1

bende de öyle oluyordu sorumaniye mesaj attigimda bu sistemin otomatik uyarisidir diye yanıt vermişlerdi bana.

0

muffin içimi rahatlattın sorumani ekibi gerçekten dürüst insanlardan oluşuyormuş helal olsun ;)

2

bu problemi birkaç defa ben de yaşadım hatta bugün upuzun bir cevap yazdıktan sonra hesabımdan çok beklendiği için çıkış yapılmış , ben de cevabını gitmesini istediğim için biraz telaş yaptım üst üste tıklama yapınca da yanlışlıkla yapıştır tuşlarına bastım zannediyorum .sonrasında da ekranda uyarı belirdi doğal olarak. bu uyarıyı daha önce de almıştım ve sorumani ekibini yanlışlıkla böyle bir şey yaptığım konusunda bilgilendirdim.onlar da bu şekilde bir yanlışlığın üyeler tarafından yapılabileceğinin farkında olduğumuz için zaten her cevabınızı inceliyoruz ve kopya içerik gerçekten yapmadıysanız eğer herhangi bir problemle de asla karşılaşmazsınız gibi bir yanıt vermişlerdi.

0

inceleme de sıkıntım yok içerikler tamamen özgün ondan yana rahatım yönetimin vicdanına kalmış artık.

0

boyle bir uyarida incelemeye girersin.. tabi incelemede ortaya cikar hersey.

0

teşekkür ederim tekel bu sefer sıkıntı çıkmasın da daha dikkatli şekilde davranayım telefonun yüzünden oldu biliyorsunuz her akıllı telefonda dönüklük oluyor

1

yönetime uyarı gideceğinden dolayı incelemeye girersin.

0

içeriklerim tamamen özgündür. yönetime bilgi verdim fakat insanda yine kuşku uyanıyor.

1

bu sebepten dolayı büyük ihtimalle uyarı almaya devam edeceksin. çok dikkatli olman gerek.

1

pek bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.eğer içinizde bir soru işareti kalırsa sorumaniye mesaj atarak durumu bildirebilirsiniz. sizden kaynaklanan bir şey değil bu sonuçta sorun maninin anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.