0

özel hastaneler sadece para tuzağı ve sattıkları şeyde otel hizmeti ,sağlık hizmeti olarak gerekli gereksiz tetkikler yapılıyor . ben devlet derim

0

özel hastaneleri tercih ederim devlet hastaneleri duzensiz ve ayricaz cok kalabik

0

bu tamamen hastanın ekonomik durumu ile alakalıdır.maddi açıdan bir sıkıntısı yoksa özel tercih edilir yok değilse devlet hastanesine gidilir.

0

her şekilde özel hastane. eğer ki kritik bi hastalık söz konusuysa devlet hastanesinin kılı kıpırdamaz. ayağım bi ara kırıldığında devlete gitmiştik (lif yırtılması, kırık, çıkık) söz konusuydu ama direk bekleme odasına alıp hiç bi türlü müdahele edilmedi. uzun bi süre kıvrandım acısıyla en sonunda sanki insan değil de bi eşya taşır gibi ordan oraya saçma sapan bi şekilde götürdüler. çok kötü pişman oluşumu yaşamıştım. aradan 2 yıl sonra diğer bacağım çatladığında özele gittim. orda her türlü yardım telaş yani acısını geçirmek için ellerinden geleni yaptılar seroma baglayip ağrı kesici verdiler şükürler olsun ki gayet iyi bakıldı yani demek istediğim sağlık her şeyden önemlidir. paranız varsa kaçmayın özele gidin devlette herkes kendi havasında ilgi yok.

0

kafaya göre zam yapıp duruyorlar kapısından geçmek istemiyorum özelin artık orda tek nefes almak bedava

0

özel hastanede insanın değerini biliolar ama iyice araştırmak lazam bazı özel hastaneler iyi olmıo

0

bence ikisibdede doktorlar iyi ama sira beklemek filen istemiyosan guler yuzlu hizmet bekliyorsan ozel hastaneyi tercih ediceksin.devlet hastanesinde sira cok oldugu icin sikinti olabiliyor bide bazi hemsireler boyle somurtkan somutkan duruyor onlarda sinir bozucu oluyor(hepsi icin gecerli degildir guler yuzlu hemsirelerde var tabiki).sen hangisini tercih ediyosun bilmiyorum tabi bence ozel hastane daha rahat oluyor.

0

özel hastanelere gidilmeli ama parası olmayan mecbur devlet hastanesine gidiyor

0

tercihe bağlı olarak değişir zenginler genelde özel hastane seçiyor ama fakirsen ne yapacaksın ki mecbur devlet hastanesi seciyorsun. ben olsam devlet secerim çünkü hep aynı ilgi diye düşünüyorum özel olunca nolacak ki bu yasa kadar özel hastaneye hiç gitmedim.normal devlet hastaneleri de gayet iyi ilgileniyor ben mesela hastalarima gayet iyi davranıyorum hatta bazıları dua bile ediyor önemli olan iyi davranmak bence

0

tercihe duruma maddi duruma gore degisir bence ama her zaman kcin devlet hastanesi diyoruz

0

hastaşığada hekimede bağlı bir durum bir hastane özel yada para konuşur diye düşünmemek gerekir bu konuda her ikisindede sağlık sorunu yaşanan konu için iyi sonuçlar elde edilebilir

1

bence özel hastaneler tercih edilmeli çünkü devlet hastaneleri yani bağzıları insanlara insan gibi davranmıyorlar.

0

bu esasında özel devlet diye ayrılmamalı bence.hangi alanda hangi doktora nasıl bir tedavi süreci için başvurduğunuza da bağlı bir durum.
ben bugüne kadar tüm ameliyatlarımı,hastane işlerimi devlet hastanelerinde hallettim ve hiç bir zaman da bir sorun yaşamadım.
özel hastaneler,insanları tedavi etmenin yanı sıra maddiyat kaygısı güden kurumlar olduğu için her özel ilginin maddi bir çarptırımı var.
ne kadar özel ilgi görürsen,ne kadar uzunsa tedavi sürecin hastaneye olan borcun da yahut ödemen gereken ücrette o kadar çoğalır.
devlette böyle bir kaygı yoktur.
amaç gerçekten sadece hasta sağlığı dır.
helede iyi bir doktora denk geldiyseniz,deymeyin keyfinize

1

ben özelleştirilmiş devlet hastanesi arasında pek fark göremiyorum , önceden desen evet haklısın sonuna kadar derdim ama şuan bunlar arasından pek bir fark kalmadı , önceden hastanelerin arka kapısından kaçan insanlar mı dersin , morgdan cenazesini alamayanlar mı dersin , doktor bekleyen ler mi , doktoru o kadar bekleyip de muayene olamaması mı , ne ararsan var , çöplükler birikmesiyle hastalıklar çoğalmış , hastaneye sağlam giren hasta çıkıyormuş , ameliyat olmak için tonlarca para harcayan , evini arabasını satan kisiler mı dersin , bir sürü insanı bu yüzden mağdur kaldı

0

özel hastanaleri teecih ederdim çünkü daha hijyenik bir ortamları var çünkü devlet hastanesinde bunu göremiyorum.
ama özel hastaneye de tabi maddi konudan para yetiştirmek çok zor geliyor.

0

özel hastaneler hijyenik açıdan daha temiz olduğu için tercih edilir

0

durumu yeten kişiler özel hastaneleri seçmeli çünkü kısa zamanda istenilen müdahaleyi yapabilir

0

özelle devlet arasında pek fark yoktur özele gidince muayeneye bile 120 lira öderken devletin hastane ve hizmetlerinden aynı oranda yararlanmak mümkün. devlet hastanesine gidilmeli. büyük şehirlerde veya uç noktalardaki kazalarda hariç sayarsak mesafe bakımından yakın olan hastanelere yönlendirme yapıldığı takdirde erken tedavi oluşmalıdır. fakat özeller hiçbir zaman devletten daha iyidir veya tam tersidir diye bir rekabet yapılamaz. doktorlarımız ve hastane personellerimiz de bizim devletimizin yetiştirdiği insanlardır. tek melese insan olmak ve işini seven insanlarla birlik olmaktır.

0

hastane koşulları ve şartlarını ele alırsak özel hastane daha iyi bir konumda.

0

maddi imkanlara bağlı olarak ve müşteriye davranış olarak özel hastaneler tercih edilir.ancak bazı devlet hastaneleri özeli aratmıyor kendilerini geliştirmişler