0

burada sorulan kendi doğum günün için özel doğum günü partisi düzenlemek mi ya da nasıl olsa gelecek tebrikleri bir çırpıda kabul etmek için, o günü için özel hazırlanmak mı

yoksa o gün herkes için özel bir gündür ister kabul edin ister etmeyin, ister kutlayın kutlamayın ya da kimse sizin doğum gününüzü kutlamasa da. o yüzden yaşınız ne olursa olsun yakınlarınız, sizi sevenler sizi hatırlayıp doğum gününüzü kutlarlar, her ne kadar istemeseniz de. bu da sevildiğinizin belirtisi olur. yaşla bir ilgisi olmaz. istedikten sonra her yaşta herkes doğum gününü pastada mum üfleyerek kutlayabilir, herkes hayatında özgürdür. kim kime karışabilir, hapishanede mi yaşıyoruz. bu soru bu anlamda başkalarının hayatları hayatı yaşama tarzları hakkında fikir beyan etme, onlara karışma hakkını kendinde görme içeriyor.

aslında hiç bir şeyin yaşla ilgisi yoktur, yaşı küçüklerin yapabildiği bir şeyi yaşı büyükler de yapabiliyorsa ve istiyorsa kim onlara karışabilir herkes kendi hayatını yaşıyor bu dünyada.

insanlar bazı şeyleri abarttılar, fikir sahibi olma ile hak sahibi olmayı da birbirine karıştırdılar.

ama burada soru cevap sistemiyle bir şeyler paylaşılıyor bu doğal olarak algılanıyor

0

doğum günü çocuklara özgü ve özel olmalı diye düşünüyorum onlar sevinsin yeter

0

doğum günü ailen ve arkadaşların tarafından kutlanırsa bu hayatta yalnız olmadığın ve başarılı bir insan olduğu anlamına gelir hepsi senin için birleşip bişeyler yaparlar hediye falan alırlar kutlanmıyorsa sende sıkıntı var demektir...

0

hediye almak için olabilir:)ben bir kez 17 yaşımda kutlamıştım. 30 yaşında doğum günü kutlamaya utanırım. yaşım gelmiş geçiyor ne gerek var doğum gününe. çocuklar sevinsin, mutlu olsun diye kutlanır benim bildiğim doğum günü.

0

yaşlanmak istemeyenler neden dogum günü kutlar çünkü hayatın gerçegi oldugu için

0

her ne kadar yaşlanmak istemesekte buna mani olabilecek güce sahip değiliz. o halde karşı koymaya gerek yok. her yaşımızı tadı ile eğlenerek geçirmeliyiz.