0

çorba yemekten önce içilir,mideyi rahatlatır ve mideyi yemeğe hazırlar.yemek olmasa bile çorba her zaman sevilir ve içilir.

0

bence içilmesi gerek ama genelde eve misafir geldiğinde oluyor bu olaylar o bazenleri yemekten önce corba ama kesinlikle icilmesi gerekir. aileme sesleniyorum lütfen misafir gelmedende yapın.

0

ben normal insanlardan farklı olarak yemekten sonra içiyorum :d .
ama genellikle ben yemeyi istemiyorum ama alimdekiler zorla yediriyorlar. ama bence içilmesi gerekiliyor.

0

çorbayı yemekten önce severim ayrıca işkembe, kelle paça çorbalarını gece vakitlerinde çok severim

0

evet icerim em mıdeyı raatlatma acısında guzel olur benım için

0

evet içerim çünkü sindirim önce iyi bir hazırlık bence.

0

evet içerim çorbasız sofraya oturmam soğuk havalarda iyi gider sıcak corba

0

oruçlu olunca çorba ile başlarım. sair zamanda pek de gerekli değildir.

1

çorba benim için bir öğün olabilir rahatlıkla öyle severim. onun için varsa yerim yemekten önce. ama her zaman yapılmıyor. kış aylarında daha sık tercih etsek de her soframız her öğünümüz bir davet sofrası gibi olmuyor elbette. bir öğün yediğimize göre diğer öğünü dengeliyoruz. ama ramazanda ararım çorbayı, insan aç kalınca a'dan z'ye bir sofra istiyor haliyle.

0

çorba içerimde, bu nasıl bir sorudur anlamadım. doğrusu veya yanlışı olmayan soru. platform amacından çıkmış

0

hayir içmem çünkü güzel yemek olunca çorbayı gözüm gormuyor

1

evet özellikle kış aylarında yemekten önce sıcak sıcak çorba içmek çok güzel oluyor. biz de sürekli olarak yemeklerden önce çorba içmeyi tercih ediyoruz. bazen sadece çorbayla doyduğum bile oluyor. hem besleyici ve sağlıklı kesinlikle yemeklerimizde muhakkak bulundurmamız gerekli olan bir şeydir bence çorba.

0

yemekten once corba içmiyorum ben. yemwgin sonunda iciyorum. cunku corba hazmi kolaylastirdigi icin once yenilen agir yemek varsa hazmini kolaylastirir. osmanli imparatorluğu zamanlarinda yemekten sonra icilirmis o yuzden corbalar. bu bilgi de size kiyagim olsun.

1

ben corba sevmiyorum ama seviyomuşum gibi anlatcam ben yemekten önce çorba içerim çünkü midenin açilması lazım ve çorba önceden içilirse mide bulantılarında kesebilir çünkü mide asidinin etkisini azaltır yemekten önce çorba yemenin diğer faydasıda bağırsakları açar çünkü çorba katı bir sıvıdır akışkan bir katıdır onun için bağırsaktaki bütün pislikleri mıknatıs gibi çeker ve sonrasında idrar yolu ile dışarıya atar onun için çok sağlıllıdır benim bu soruya cevabım yemekten önce çorba sağlıllıdır hem yenicek yemeğede yer açar onun için sağlıklıdır. yemekten önce çorba içmek cevabım.

0

tabikide önce midenin ısınması lazım ramazanda kesinlikle önce çorba içilip on dakika sonra ana yemeğe geçilmeli

0

tabiki de yemekten önce içilen çorba mideyi daha iyi hale getiriyor ve mide bulantısına ve iştaha iyi geliyor. yemek den önce mutlaka çorba içilmesi önerilir.

0

yemekten önce çorba içerim. bazı akşamlar çorba yapmam. yani her gün içmiyorum. çoğu zaman çorba beni doyuruyor. bu yüzden bir kepçe falan içiyorum. çorba içmek yemeğe hazırlık yapar oldukça sağlıklıdır. iştah açar.

0

yemekten önce çorba içilmesi tabiki sağlıklıdır fakat bunu aşırı şekilde abartarak içmek yemekten önce mideyi rahatsız eder yeterli az miktarda çorba tüketip daha sonra ana yemeğe geçilmelidir fakat her yemekten önce 3 ile 5 kaşık arası çorba içiminde her zaman fayda vardır

0

genelde akşam yemeklerinde içerim ama ana yemeğin kalorisi yüksek ise içmemeyi tercih ederim.

0

pek sevmem ama annem yapıstırıyor agzıma mecbur ıcıyoruz