0

evet gerçekten sevildiğimi hissediyorum. 5 yıldır beraberiz ve aldığı nefesi ne durumda aldığını bile anlar oldum. sevildiğimi iliklerime kadar hissediyorum desem yeridir. bir bakışıyla, bir gülüşüyle, bir sözüyle bile sevdiğini anlamak zor olmuyor. rabbim herkese aynı sevgi içinde yaşamaya nasip etsin.

0

evet gerçekten sevdiğimi hissediyorum ve sevildiğimi de hissediyorum çünkü sevdiğim kişi 18 yıldır hayat arkadaşımdır eğer beni sevmeseydi eğer ben onu sevmeseydim 18 yılda huzurlu bir yaşam sürmezdik allah herkese nasip etsin.

0

evet gerçekten sevildiğini hissediyorum . sevdiklerim tarafından beni sevenler tarafından çünkü bu bir şekilde davranışlarıyla veya bana karşı olan duygularıyla hissettirebiliyorlar ve ben bunu anlıyorum . değer veriyorlar özel hissettiriyor kar sevdiklerini beli ediyorlar bu beni mutlu ediyor . ancak tabiki sevilmedigimizi anladığımız zamanlar da oluyor . insanların bakış açıları önyargıları veya yapmış olduğu davranışlar sergilemiş olduğu tavırlardan da bunu anlayabiliyorsunuz m sevmek ve sevilmek öyle güzel bir duygu ki bunun tarifi imkansız . birine karşı göstermiş olduğunuz ilgi aynı zamanda onun değerini belirliyor önemi belirliyor kaybetme korkusu ağır basıyor . işte bende bu duygular hem hissediyorum sevdiklerim tarafından hemde onlara bu duyguları hissettiriyorum.

0

gerçekten sevildigimi hissetmiyorum:)eski hayatımda olan kazmadan. o beni gerçekten sevmiş olsaydı şuan yanımda olurdu.gerci şuan ben de onu hiç sevmiyorum. bir hataydı geldi geçti.

1

hiç kimsenin beni gerçekten sevdiğini sanmıyorum çünkü bunu davranışlarıyla gösteriyorlar

0

bi aralar hissediyordum şuan hissetmiyorum