0

hesabım yeni olduğu için kazancım 1-2 saatte 1 tl ulaştı bu saat aralığında sistemi tam anlamadığım için böyle kazandığımı düşünüyorum.kazancı fazla olan sorularla 15-20 dakika ayırarak gayet 20 kuruştan fazlasına ulaşabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

0

arkadaslar eger siteyle pek cok ugrasirsaniz ve altin sorularda takilirsaniz gunluk kazanciniz 10 tl yi bile gecebilir. cunku arkadaslar siz siteye girip 15-20 dakika takildiktan sonra kazanciniza bakip da ''bu nasil site ya kazanci cok az'' demeyin. eger emek verirseniz sizde kazanabilirsiniz. yani bu bir internetten para kazanma sitesi olsa bilene, emek vermeden hayatta hic bir yere gelemezsiniz. bu yuzden dolayı, sikayet etmenin mantigi yok. yazin gecin gencler.

0

ben daha yeniyim ve fazla ugraşmadıgım halde günde 2 3 tl kasabilirim diye tahmin ediyorum bu gün sabaha kadar kasmayı düşünüyorum umarım güzel kazanırım diye tahmin ediyorum hepinize bol kazanclar

1

çok girmiyorum gündüz, genellikle akşam bu saatlerde ya da gece yarısı bakıyorum. bir haftada 25 lira yapabileceğimi düşünüp kendime bu site için zaman ayırabilirim.

0

eskiden azicik ugrasirdim. gunluk 12-13 tl ye kadar ulasiyordum. ama son zamanlarda girmiyorum desem yeridir. pek girmedigim icinde bir iki soru crvaplayip cikiyorum o da olsa olsa en fazla 50 kurus kazandiriyor bana... yani siteyle ugrastigin zaman yuksek kazanclalri buluyorsun ama. az girip az soru crvap yaparsan az kazanirsin.

0

uzun cevap vermemize bağlı olan bir şey günde 8-9 tl'ye yapıyorum o da bebeğim durmadı halde bebeğim dursa daha fazla kazanç elde edebilirim. gerçekten de burada iyi para kazanılıyor. zaten yarışmalarda oluyor bu yarışma bayağı bir uzun sürmüştü kısa olsaydı güzel olurdu.