1

aslında ben hiç yarışma görmedim yani şu anda yarışma değil bile yine kabuğuma çekildim ben elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışıyorum ve bir şeyler kazanmaya çalışıyorum inşallah ben de bu sitede bir yarışma olur da ben de katılırım gerçekten çok merak ediyorum acaba bu siteden nasıl bir yarışma var ve nasıl yarışıyorlar yarışma konusu nedir çok merak etmeye başladım.

0

şuanda yeni x2 kazanç devrede gerçekten eli seri olanlar yüksek paralar kazanabilecekler.

0

valla sorumani,
sitedeki yarışmaları da o kadar özledik ki... tamam iki kati etkinliği de guzel, sitedeki arkadaşlarla birlikte kazançlarımızı katliyoruz, güzel oluyor iki kati kazsnc etkinligi... ama iste o yarismalardaki cekisme, ödüller filan sitede bir aktiflik sagliyor. yani odulleri kazanmak icin yardiriyor butun arkadaslar. gerci ben hep iki kati kazanc etkinliginin taraftari olmusumdur. cunku kazanclari cok guzel katliyorum ben bu etkinlikle.

0

ben yarışmaya denk gelemedim ama eğer denk gelirsem o zamanlar daha da çok çabalarım diye düşünüyorum. çünkü ben de bir çok kişi gibi daha çok kazanmanın derdindeyim aslında.. :) yarışma sonra bir çok kişi kabuğuna çekilir ama evet.

1

buradayım rosmannn kardeşim. uzun solukluda bu platform da olmayı düşünüyorum allah nasip ederse.

1

yok ben yeni başlıyorum daha.dereceye girenler yoruldu tabi haliyle biraz dinlensinler.biz buralardayız yani:))bekleriz.