1

hani bana göre sitede böyle tür soruların sorulmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü sen buradasın burada para kazanıyorsun eğer başka bir siteye gitmek istiyorsan tabii ki bu senin iraden de kendin araştırıp buluyorsun bunu ne kendini ne milleti riski atmaya gerek yok zaten sitelerde reklam yasaktır bunu bilmen gerekir hem eminim ki sitelerin arasında en doğrusu da budur ve en çok kazançlı sitede budur bunun gibi bir sitede bulamazsın.

0

simdi öncelikle şunu belirteyim. sitede reklam yapmak yasak. yani şunu bunu derim ban yerim. o yüzden isim vermeden soyle diyebilirim bazi para kazandiran siteler için. simdi buyuk anket siteleri var. yani internette soyle gezinsen bulursun 2-3 tane. mailine filan geliyor anket oldugu zaman. yani ufak ufak da olsa akmasa da damlar diyebilirim. makale yazmak da var mesela. ama iste daha oncelerden yazinsal seylerle ugrasmadiysan ilk baslarda makale yazsrken zorlanabilirsin. yazdikca yazdikca bu konuda kendini grlistirebilirsin ama. yapilmayacak sey degil. yani carklar var uygulama olarak. play store'da ya da magazada bakarsin, yorumlarini okurdun kendince bir uygulama belirleyebilirsin... sonra ben birde instagram ve letgo uygulamalarindan satis yapmaya calisiyorum. oyle de para kazanmsys çalışıyorum. hani bunlara bilr odaklanabilirsin. bu sitede de yazmani tavsiye ederim. çok yonlu kazanmak daha iyi aslında. mesela ben burada aktif oldugum gibi letgo ve instsgramda satis yapmsya calisiyorum. yani alicilsr mesaj atar sadece oyle muhatap oluyorum bu seyle. onun dışında burada soru cevap yazdigim icin guzel kazanclar elde edebiliyorum mesela.

0

en güvenilir ve ödeme yapan site budur diğer siteler ödeme yapmıyor veya çok az kazandırıyor burda emeğinin karşılığını alıyorsun

0

valla kardeşim bi tane bitcoin sitesi varda oda ne kadar güvenilir tam olarak bilemiyorum.

0

sitede reklam yasak.. ne buraya yazilan cevaplar, ne de ozelden yazilan site isimleri...

0

bu tarz soruyu burda sorman etik olmuyor kardeşim. zaten cevap verenlerde banlanır muhtemelen. reklama girer çünkü.

1

birsuru site var ancak para veren yok. burası guvenilir