0

evet diş hekimlerinden gerçekten korkuyorum. çünkü bazıları var ki gerçekten hiç acımadan çekiyorlar dişi. yani hemen bu çürük çekelim biz bunu diyorlar. bir de çok kötü çekenler oluyor. mesela bir kere benim dişimi bir dişçi öşerek çekmişti bildiğin. baya acıtmıştı.

0

onceden korkuyormdum ama disimi aldirdikdan sonra korku feln kalmadi

0

diş doktorundan korkmayan yoktur sanırım ancak gerçekten çok büyük bir problem yaşıyorsak ve ağrımız çok büyükse onun yaşattığını yaşamaktansa diş doktorundan ne kdar korkarsam korkayım gitmeyi tercih ederim. bu diş konusunda çok çektiğim için bu kadar rahat bir şekilde korksam bile diş ağrısına katlanmaktansa doktor korkusuna katlanırım diyebiliyorum. ayrıca o korku da eğer diş doktoruna sürekli gitmeye başladıysanız kısa bir süreden sonra kalmıyor.

0

ben çok korkuyorum bu korkum tam 5 tane dişime mâl oldu ama hâla gitmiyorum iltihap cabası

0

bu yaşıma gelmişim hala korkuyorum. hele ki diş dokturunda sıramı beklerken çektigim stresi hic bir yerde çekmemişimdir. dişlerden cektigim aciyi hic bir seyden cekmemisimdir suana kadar ve dogal olarak korkmam normaldir. tabi ne kadar korksakta her zaman dişçiye gitmek sağlık açısından artıdır.

0

hayır , canım neden korkayım ki ! zatan onu uyuşturup tapıyorlar . inne girerken biraz ürperdim okadar. başka birşey olmaz olamazda zaten.

0

küçükken çok korkardım ama artık korkmuyorum pek