0

site yeni kurulduğundan olmaliki sitede fazla kullanıcı yoktu vede herkez öğrenmek için soru sorup cevap veriyorlardı soru mani ekibi kimsenin aklında birşey kalmasin diye sonrasında ise tabiki siteye gün gectikce yeni üyeler gelmeye başlıyor tabiki bu üyeler soru soruyor bir yandan da cevap verenler var bunlar çoğaldıkça tabiki bazı arkadaşlar para çekme talebi gönderiyor incelemeler var ayrıca tabiki kiseler çoğaldıkça tabiki reklamlar da gelmeye başladı onlarla uğraşan ekip tabiki bir yandan da belkide hergün inceleme ve para çekimi göndermesi oluyor bu olaylar sorunsa tabiki sorumani ekibi eleman yetersiz ise almalalari lazım çünkü üyelerin istekleri bitmez.

0

ilk zamanlar siteyle ilgili sorulan her soruya cevap verirken resmen bu aralar sorumaniden cımbızla laf alıyoruz. doğru yani...

0

eskiden bu yarışmada olmadığım için daha aktif olup olmadıklarını bilmiyorum. ama yarışma bittiği için soruları kontrol ediyor olabilirler ve yarışmanın ayarlamalarını yapıyor olabilirler diye düşünüyorum.

0

bunun bir sebebide yarışmanın bitmiş olması. uzun süredir yarışma için aktif olanlar şu anda dinlenmeye çekilmişlerdir diye düşünüyorum

0

evet bazı sorulara cevap yazmıyorlar veya geç cevap veriyorlar . kim bilir işleri üye sayısı artığından artmış ola bilir.birde yarışma vardı belkide bundan dolayı ola bilir.