0

film seçimi konusunda çok kararsız kalabilirim ve girmeden önce uzun uzun düşünürüm merak ettiğim izlemek istediğim bir film varsa ona bilet alarak girerim. öyle enine boyuna düşünmem açıkcası sadece aklımda film yoksa kafam karışır biraz rasgsle girmek istemem plansız haraket etmem.

0

hiç sinamaya gitmedim ben genellikle filmin akışına bakarım çok yavaş ilerleyen bi film sinamada beni uyutur resmen bide filmin konusu hangi oyuncular oynamiş bunlara cok dikkat ederim çünkü bazi oyuncular ne kadar ünlü olsada filmin hakkini veremiyorlar

0

vizyondaki flimleri takip eder bana uygun hoşuma gidebilecek keyif alabileceğim bir flim secer yerimi ayırtıp izlerim

0

sinemaya gidecegim zaman ben genellikle zaten konedi filmlerini tercih ederim

0

vizyondaki filmlere bakarım. çok fazla aşk filmi sevmem genellikle onları elerim. daha sonra merak uyandırıcı, komedi veya dram tarzında filmlere yönelebilirim.

0

hayatımda hiç sinemaya gitmemişimdir. ama bir gün gidecek olursam filmin vizyona yeni girmesi olması, komedi filmimin olması ve daha önce fragmanını izlemiş olmama dikkat ederim.

0

filmin türü ve konusu cok ilgimi cekiyor. onun disinda filme daha once gitmiş kisilerin puanlari ve yorumlarina bakarim.

0

kızla gideceksen romantik bir film olmasına brolarla gideceksen bol küfüre tek gideceksen kormu veya aksiyona

0

sinemaya gideceğim zaman öncelikle vizyondaki filmleri inceleyip fragmanlarını bakıp oyuncu kadrosuna ve filmin kurgusuna dikkat ederim.filmin kategorisi,kurgusu,oyuncu kadrosu hoşuma giderse ondan sonra filme giderim.bunların yanında son olarak gerçekten filmlerini beğendiğim oyuncu varsa buda artı değer olarak o filmi tercih etmemi sağlıyor.

0

komedi filmi haricinde sinemaya gitmem. bu konuda tek istisnam müslüm olurdu hayranlıktan dolayı ama ona da küçük bebeğim var diye gidemedim.

0

o gün hangisi vizyonda ise ortamı soğutacak iyi gelicek ise izlenme sayısına göre ama sevgilimle falan gidersem ona seçtiririm önce bi internetten araştırıp en çok izlenen vizyondaki filmi seçerdin birçok seçenekde var aslında romantik komedi korku sevgiliyle gideceksen korku arkadaş ortamı ile gideceksende komedi korku aile ortamıyla ise yine komediye gitmeni tavsiye ederim