0

hayatımın tek bir anlamı yok . zaten hayatımın tek bir anlamı olsaydı bu çok saçma olurdu. insanın hayatının anlamının tabiki birçok sebebide olmamalı ama insan hayat tutunabileveği bir iki dala sahip olmak ister çok fazlasıda insana zarar verir. benim gördüğüm kadarıyla benim hayatımın anlamı iki tane. birincisi farklı olmak. tabiki her insan farklıdır ama bazen insanoğlu çok herkesleşiyor. trend moda adı altına farklılaştığını sanarak aslında robotlaşıyor. o an neyi gerektiyosa onu yapıyor . ben asla böyle bir insana dönüşemem tabiki bunu derken kör cahil olmaktan bahsetmiyorum ortada yapılması gereken bişey varsa bile ben onum yapısını bozmadan kendime uyarlarım ama aynısını yapmam hayatımın anlamı benim farklı olmak ikinciside sevdiğim insan yıllardır beraberiz ve onu burda anlatmaya kalksam kelimelerim yetmez çocukluğum gençliğim ondan ibaret o benim tam olarak hayatımın anlamı evet ona bir çok sıfatı yakıştırıyorum belkide çok büyük anlamlar yüklüyorum ama buna değer o farklı ve özel bir insan :) bunların yanında farklı ve özel seven bir insan buda onu hayatımın anlamı yapmak için yeterli ve fazla bir etmen.. ailemide unutmak istemiyorum onlar çok farklı bir dünya hayatıma anlam katan bir parça

0

hayatın anlamı özgürlüktür. ben koç asiretinden birisiyim bu yüzden ailemin zorlaması yüzünden genc yasta bir suca karıstım. yaralama sucundan bi müdder hapis yattım. en önemli olan şey kesinlik ile özgürlüktür. bir diğer anlamı ise bence saglıktır. saglık olmasaydı bence hayatın bir anlamı kalmazdı. ne kadar paranız olsada saglıktan ve özgürlükten daha önemli bir şey yoktur.

0

bende bunu çok düşünüyorum yani yaşadığım hayatın anlamı ve amacı ne neden yaşıyorum, bu dünyaya sadece okula gidip meslek sahibi olup evlenip çocuk yapıp ölmek için gelmiş olamam değil mi ,bunların cevabını verebilseydim bu soruyada güzel bir cevap verebilirdim.

0

hayatımızın anlamı yaşamak yaşatmak bir şeyleri ileriye doğru taşımak hayatımızdaki insanları mutlu etmek.. yaşam standartlarını arttırmak daha iyi bir yaşam için sürekli çalışmak ve hayatımıza daha iyi bir şekilde devam ettirmek için uğraşmak hayatın anlamı tam olarak bu doğuyoruz büyüyoruz sürekli çalışıyoruz geleceği düşünüyoruz ama hiç şu an yaşayamıyoruz gerçekten hayatın anlamını bilemiyoruz bence..

0

hayatın anlamı mutlu huzurlu bir yuvadır ailedir hayatın anlamı onlar olmasa hayat çekilmez bir hal alır sevmek sevilmek hayata anlam katar sevdiklerimizin hep yanımızda olması dileğiyle iyi günler. :))

0

bu hayatın anlamı manlami yok bu hayatın heyecanı meyecani yok konumun cebinde yok kuruş:)))))

0

hayatın anlamı bu dünyada görevlerimizi tamamladıktan sonra ebedi hayatı kazanmayı amaçlar