0

ya aslinda bu zamana kadsr 25 tl ile 50 tl arasinda hep odeme talebinde bulundum. suan kazanc hanemde 20 tl ye yakin bir para mevcut. ama bunu hemen cekmek istemiyorum. biraz ugrasip biriktirmek istiyotum bu parayi. yani soyle 300-500 biriktirip oyle ceksem keske ama o kadar kazanca ulasip cekemem sanirim. baya ugrasmam gerekir yani onun icin. gunde 2-3 tl arasi kazanan ben 300-500 tl yapana kadar catlarim yani. onun icin cok rahat 10 gun araliksiz sitede soru sorup cevaplamam gerekecek. yani o kadara ulasamasam bile hatri sayilir bir sekilde 100 tl ye ulasabilirim belki 10 gun icerisinde ama. yarismalardan da birsey kazanamadim ki hic bu zamana kadsr, toplu cekeyim desem. ama ne yapip edip bu suanki kazancimi biraz ugrasip bu sitede biriktirmek istiyorum acikcasi. yqni duan ne kadar yuksek odeme alirsam o kadar iyi benim icin. bugunlerde onun icin ugrasiyorum. ya aslinda birde issizim ya. para biriktirmeye calisiyorum. o yuzden suan ne kadsr yapabilirsem o kadar kar brnim icin. biriktirdigim paranin ustune ekleyip yakin zamanda iki dugune ve bir söz merasimine katilacagim icin onlara alrin almak icin biriktiriyorum. 2 dugun dedim ya. cok yakinlarim, arkadaslarim olduklari icin altin takmazsam olmaz simdi. onun icin simdiden saglam calismam lazim burada. soz merasimi olacsk olan da arkadasim. yani bugun altinin grami olmus 245 tl. bakayim iste burada ne kadar cok yazip kazanc kasarsam belki ceyrek takabilirim. yani gonlum ceyrek takmaktan yana. cunku ben ne takarsam arkadaslarimda bana onu takacak :d asagisi kurtarmiyor. :d o yuzden burada mumkun oldugu kadar biriktirecdgim bu parayi. limite ulasip cekersem harcama ihtimalim var. bakalim. umarim hemen cekmem parayi. azicik ugrasip yuklu cekmek istiyorum. agustos ayina kadar yapabildigimi yapmam lazım.

0

denemek için barajı geçer geçmez hemen çekeceğim. ondan sonra belki biriktirebilirim. ama önce sitenin güvenilirliğini test etmek adına hesabıma para yattığını görmem lazım. ha bir de şöyle bir durum var yarın öbür gün site batar bir şey olur maazallah paramın içerde kalmasını istemediğim için de çekmek isterim.

1

yani genellikle burada kazandım parayı ilk katıldığım zaman nasıl 25 tl'ye ulaştığımda ödeme talebinde bulundum ödeme talebim yatırımlarına kadar işte o haftada biriktirmeye çalıştım ödeme talebini biraz geçtim yani genellikle burada 25 30 ve 35 arası ödeme taleplerinde bulmuşum yani bu hafta bakalım ne olacak çok aktif olmaya çalışıyorum ve daha fazla miktar toplamaya çalışıyorum çünkü biraz borcum var yatırdım paraları sadece az bir kısmını harcadım diğeri karta duruyor 100 tl iyi yapıp sonradan çekip borcunu ödemek istiyorum zaten borcum 350'den fazladır ama 100 tl de biriktirseydim kartta o da benim için bayağı güzel ve avantajlı olurdu bu hafta bakalım inşallah 40 tl toplayıp öyle ödeme talebinde bulunacağını düşünüyorum.

0

valla grcen 50 tl ye ulastim. ama cekmek zorunda ksldim. bir odeme yapmama gerekiyordu. eger o odemeyi yapmasaydım birqz daha biriktirip oyle cekecektim. cekmisken bie ise yarasinlar degil mi :)

0

alt limite ulaştığım an çekim talebi vereceğim, uzun vadeli beklemenin bir artısı olduğunu düşünmüyorum.

0

ben suan 25 tl yi biraz gecmis bulunuyorum. ama suan sitede iki kati kazanc etkinlihi oldugu icin biraz daha kazanayim oyle cekeyim diye dusunuyorum. 31 ocaga kadar vakit var bakalim iki kati kazanc etkinliginde. o zamana kadsr ne yapabilirsem artik

0

ben paramı başta 25 tl yapıp hemen çekmiştim sonrasında güvenim ve ihtiyacım biraz fazla olduğu için 43 tl yaptım sonrasında yine bu parayı çektim şu an için iki kat kazanç olduğundan dolayı ben ayın 31'i ne kadar çekmeyi düşünmüyorum çünkü hesabımda şu an 32 tl civarında bir para birikmiş durumda yaklaşık 31e ne kadar bu parayı 100 tl'ye yakın veya üzeri yapacağıma inanıyorum o yüzden paramı biriktirmek den yanayım.

1

burada biriktirecek kadar sabırlı bir insan değilim. ikinci 25 tl ödeme talebini verdim dün hesabımda idi.
çok aktif olamadığım için fazla kazanmıyorum kazandığımı da hemen çekmek için sabırsızlanıyorum.

0

sabah ikinci odeme talebinde bulundum. bundan sonrakini biriktirssm iyi olacak cunku abim 1 yila kalmaz evlenecek. simdi erkek tarafi olarak ister istemez masraflar olacak. taki olayinin parasini en azindan burdan cikarayim. yine bir arkadadim yakin zamanlarda nisanlandi ona da dugun filan olacagi icin ona da taki filan baya para lazim bu issiz kardesinize :d o yuzden bundsn sonra cok uzun vade bekletmeden ama yine biriktirme islemim olur burada. en az 1 ay kalir burada

0

bi kere çekip parayı verdiklerine emin olduktan sonra biriktirip yüklü bi mevlada çekerim.

0

arkadaslar ödeme alan varsa söylerse bizde soru yanitlayip duruyoruz

0

şuan için belli olmaz bakalım sorumani yöneticileri belki daha farklı şeylerde getirebilir....

0

benim isim belli olmaz ne kadar kazanacağına bağlı eğer bu yarışma bittikten sonra 1000 liralık bir yarışma çıkarsa o zaman burada para tutmayı düşünürüm ama yarışma çıkmazsa bilmiyorum çekebilirim parayı

0

hemen cekmem belki uzun zaman sonra burayı unuturum sonra birden aklıma gelir burda param olduğunu görünce mutlu olurum;))

0

bir kereliğine çekip ödemeden emin olacağım daha sonrasında biriktirebilirim veya ihtiyacım olduğu an çekebilirim ama ödeme kanıtı önemli boşa kürek sallamayalım

0

ben biraz biriktirmeyi düşünüyorum

0

ilk partı çekmek istiyorum, sonrakileri uzun vadeli düşünüyorum.

0

önce bir çekim yapıp süreci öğrenmeyi düşünüyorum. daha sonra biriktirme durumuna geçebilirim.