0

evet ben daha önce burada 215 tl ödeme almış biriyim ve güvenilir bir site bazı durumlardan kazancının kaldırmışlar kazancı kaldırdığı zaman da bütün üyelerin son kuruşuna kadar ödeyip öyle kaldırdılar sorumani sitesi çok kazandırıyorumu evet birçok siteden daha çok kazandırıyor sanırım şu anda gördüğüm kadarıyla hiçbir site bunun kadar kazandırmadı ben de gönüllü olarak bir süre burada devam ettim de buradaki birkaç üyenin sürekli günlü burada devam ettiğim için eni rahatsız ettiği için bir ara verdim şu anda yeniden başlıyorum umarım en kısa zamanda yine düzelir dileğiyle.

0

uzun bir süre ara verdim ama evet düzenli bir şekilde kullandığım dönemde toplamda 180 lira para çekim işlemi gerçekleştirdim ama şuan anasayfadaki yazıyı okudum sanırım ödeme devri bitmiş ve gönüllü yazarlarla devam ediliyor sanırım artık ödeme falan yok.

0

yeni başladım bakalım nasıl olacak. okuduğum yorumlara göre site güvenilir. herkese iyi kazançlar

0

gerçekten kazandıran bir site mi bilmiyorum henüz ödeme almadım ancak piyasda böyle siteler çok var ve kimisi dolandırıcı olabiliyor

0

yoktur çünkü soru mani bu konuda diğer sitelere göre daha iyi va daha gelişmiştir en iyi site sorumanidir

0

benim güvenerek takip ettiğim iki site var. bir tanesi sendesor bir tanesi de sorhadi.

https://sendesor.net daha yeni gerçi.

0

ben internetten para kazanmaya çalışmaya başladım ama herhangi bi gelir elde edemedim bildiğiniz şeyler varsa lütfen cevap kısımlarında belirtin.

0

olabilir ama kazandırığı bir belirsizlik kendileri u durumda bir açıklama yaparlar umarım

0

en çok değil ama güvenilir bi site yeni kaydoldum ama yorumlarınıza göre öyle gözüküyor

1

bu site para kazandırıyor ama tabi ki en çok kazandıran site falan değil yani bu düşünceye nereden kapıldınız merak ediyorum.

1

bana göre öyledir , hem ödeme kanitida var ,

0

benim bildiğim bı bu site var bildiğiniz başka site varsa söyleyin biz de gidelim.

0

güvenilir dediler başladım tam bi miktara geldim site paraları ödemiyor benim şanssızlığın.

1

en cok para kazandiran site bu site olsa ne olur olmasa ne olur ilk once para kazandiran bir sitenin guvenli olmasi lazim. yani o site isterse size dakikada 5 lira 10 lira versin ama o site paranizi vermedikten sonra yani fake bir site olduktan sonra size ne yarari olacak ki? o yuzden internet uzerinden para kazandiran sorumani sitesi en cok para kazandiran site olmasa da en guvenilir site bu site diyebilirim. 25 lira 45 kurus odeme talebinde bulundum bakalim eger cidden yatarsa hesabima bu cok guzel olacak. eger hesabima yatarsa ben bu siteyi benim isim gibi gorurum yarismalar olunca katilirim falan. zaten yarisma kazananlarina da 100 lira 200 lira gibi rakamlari vermeleri de ayri bir mesele :). hadi diyelim bir site buldun cok guvenilir ve parasinida harbiden yatiriyor. ama o site yarisma yapmiyor mesela :d. ben su ana kadar sorumaniden guzel site gormedim insallah bu site de bozmaz digerleri gibi bir site var cok guzeldi ama artik uyelerini dolandiriyor insallah bu site de oyle bozmaz sanmiyorum ama her an her sey olabilir belli olmaz yani :).

0

ben daha herhangi bir ödeme almadım ama gerçekten insanlar bu site hakkında çok güzel şeyler söylüyorlar ben yazılan bütün yazıları okudum ve geldikten herkezi çok memnunum ve paralarını alıyorlar ödeme talebinden üç gün sonra hesaplarını düşüyor muş para hem bilgiyi dönüyorsun hem para kazanıyorsun bence bundan daha güzel ne olabilir ki diye düşünüyorum buna benzer değişik siteler var evet ben kendim uyuya oldum ama hiçbir kadar sağlayamadım 50 tl’ye kadar çıktığını biliyorum ama paramı almadım zoru bu siteyi bir arkadaşım önerdi diye ben girer girmez önce bir göz gezdirdim baktım herkes bütün insanlar gerçekten çok memnun herkes parasını almış herhangi bir sıkıntı yaşanılmamış bence sorumani bu konuda gerçekten çok iyi.

0

en çok para kazandıran olmasa bile en güvenilir platform burasıdır. birçok kişi buradaki limiti aştı ve ödeme taleplerini oluşturdu. en sonunda da paralarını aldılar. buradan parayı almanız kesinlikle garanti. hiçbir şikayet görmedim şu ana kadar. bir site ne kadar isterse o kadar kazandırsın, güvenli değilse hiçbir işinize yaramaz. yani sadece miktara veya ne kadar kazandırdığına bakmayın. mesela yüksek fiyat sunan siteler genelde güvenli olmaz. çünkü bir inandırıcılıkları yoktur zaten. o yüzden fazla kazanç için başka sitelerin tuzağına düşmeyin bence. benim fikrim bu yönde.

1

para kazandıran başka siteler var mı onu bile bilmiyorum. var evet ama bana buradaki güveni vermiş olan yok henüz. çok fazla şart ve koşul var para kazanmak için o da kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor. sorumani'de her şey net yazıyorsun ve anında kazancını görüyorsun. kopya içerik üretmediysen de ödeme eşiğine geldiğinde paranı alman garanti. bu yüzden en çok kazandıran olmasa da bir çok siteye göre en güvenilir kazandıran diyebilirim. tabi bu benim fikrim.

0

ben başka siteleri bilmiyorum.sadece buraya bakıyorum. giriyorum. sorumani sitesi hem güvenilir hemde ara sıra yaptığı jestlerle kazancımızı artıra biliyoruz. bence en çok kazandıran bir sitedir

0

evet cok sayfalardakarsilastim ama sorumani gibi ilk defa goruyorum sorumani cok deisik ve en guzel site neden sen ne zaman siteye girmek istersen mesala sinirsiz cevap vererek para kazanirsin daga guzel diger sitelerde diyor bir anket doldur para vermiyordu ve o parayi vermiyorlardi cunku bu site oyle deil cunku parayi veriyor en guzeli

0

daha yeniyim ama insanların tamamı bir şeye güveniyorsa ben de güvenirim yani evet in güzel site bu