0

keşke yapsalar. gerçi iki katı kazanç benim daha çok işime geliyor ama yılbaşından sonra da hiç yarışma düzenlenmedi sitede. yarışma düzenlenirse 2-3 günlüğüne, sitedeki aktiflik öyle bir artacak ki... herkes ödülleri almaya çalışacağı için bir rekabet oluşacak çünkü. bu hem bizim için hem site için çok iyi olacak aslında.

0

eskisi kadar burada olamıyorum ama keşke başlayacak olsa iki kat kazanç ihtiyacım var paraya hala kazanamadım doğru düzgün:(((

0

en kısa zamanda olur bence bu ara yapılmadı çünkü. herkes dört gözle iki kat kazancı bekliyor inşallah bir an önce gelir de gelirlerimiz artar.

0

inşallah hemen başlar da kazancımızı arttırırız. böyle zor oluyor kazanmak. 2 kat olsun vallahi uyumam sabah akşam cevap yazarım.

0

bende suan bir bilgim yok ama üyelerini düşünen bir sorumani şirketi var.o yüzden kafamız içimiz rahat bizde heycanla en kısa zamanda yeni oyunların yarışmaların kazançlar elde etmek için bekliyoruz.suan bile en zirvede benim gözümde bu platform.herkese bol kazançlar.

0

valla crazy caz kardeşim büyük bir heyacanla yeni yarışmanın başlamasını bekliyorum. yarışma hem bize kazanç elde etmemizi sağlıyor hemde adrenalin oluyor:)rekabet güzel oluyor yazar kardeşlerimiz arasında. en azından çift kazanç başlasa da kazancımız artsa. ben çok sabırsızlanıyorum. inşallah en kısa zamanda sorumani bir yarışma düzenler.

0

enkısa sürede olmalı bence 1 hafta içinde başlamalı çünkü yeniden heyacan ve merak demektir.