0

çevre açısından faydalı olabilir ancak ülkemizz türkiye açısından bakıldığında aciz kişilerin iyi niyet göstergesi altında yürüttüğü para kazanma amaclı yapılan birşeydir ve yine bakıldıgında günümüz türkiye şartlarında poşet e para verilmesi pek de hoş karşılanmıyor. ama çevre için güzel olabileceğine inanıyorum..

0

bana göre sadece göstermelik yapılmıs bir şey ülkede o kadar büyük problemler varken sadece gündemi değiştirmeye yönelik hareketler bunlar bu benim şahsi göruşüm

1

yerine daha farklı alternatifler gelmeli bence. mesela kağıt torbalar. ücretli olması da azaltan bir etken olur ama kesin bir çözüm değil. bu nedenle ücretli satılan ürünlerin de doğada daha kolay yok olabilecek ürünler olmasını tercih ederim açıkçası.

0

hayır desteklemiyorum aksine tepki gösteriyorum. hiç satmamaları bence daha iyi alan yine alıyor zaten poşeti kullanıyor.mezara ekmek aldığımızda poşetlere koya biliyoruz o zaman o poşetleri de kullanmak yerine kese kağıdı tercih etseler bence daha iyi olur. ben evde bulunan poşetleri yanımda taşınmayı düşünüyorum. ya da yanıma büyük çanta alacağım kuru gıdaları çantama tıkıştırıcam.