0

aynen katılıyorum çok fazla saçma sorular var herhalde insanlar artık soracak soru bulamıyor saçmalamaya başlıyorlar. gerçekten kalite bakımından hak veriyorum. biraz dahadikkat etmek gerekiyor. birde çok fazla bilgi sorusu var biraz daha yorum sorusu akıllıca ve daha kolay sorular yer aldaiyi olurdu bana da bazı sorular gereksiz aşırı saçma geliyorve zor geliyor gerçekten beyin bedava açık oldukça da cevap vermek durumunda kalıyoruz çokt auzun sürüype beyin bedava sistemi. bence daha erken bitssdaha güzel olacak. sanki eskiden sitede daha fazla kişi vardı azaldı mı bana mı öyle geliyor acaba anlayamadım.

0

evet, bu durum çok suistimal ediliyor bu sitede. güzel soru soranların birkaç sorusu altın soru yapıldı o ara belki sorum altın soruya çevrilir diye iyi sorular sormaya başlamışlardı. sanırım bu sıralar yazarların sorularını pek beğenmiyorlar. bari düzgün sorulardan birkaç soru seçilse de en azından yazarlar kendi sorularına yazar daha fazla kazanabilmek için. belki yine bir sorum altın soruya çevrilir de yine daha fa

0

bu özelliği getirmişler ve gerçekten çok mutlu oldum herkes kazanmak istiyo okey ama cidden iyi saptırdılar yani mantıklı soru bulmak bu kadar mı zor

0

arkadaşlar eminim bu durum düzeltilecektir. bakın yukarı not da düşürülmüş. arkadaşlar farkında değiller belki ama gereksiz içerikleri yüzünden belki de ödeme talepleri bile geri çevrilebilir. bunlarla yakın zamanda karşılaşırız ve o zaman buraya yazdıkları şeyleri tekrar okuruz merak etmeyin.

0

bence de ya... mesela şu batt34 un sorduğu soru.. arzulamak nedir? diye sormuş. daha iyi sorular sorsa gam yemeyeceğim. bu kadar soruya bu kadar nasıl kazanç yapabiliyor bu kişi.

0

herkes rahatsız evet, herkes şikayetçi evet , herkes bunun çözülmesini istiyor evet. herkes adına diyorum ki umarım çözüm bulunur. herkese selamlar .