0

4 bin saat izlenme siniri mi ne var sanirim para kazanmaya baslaman icin. yani kendin izlesen desem, ayni ip yi saymuyor diye biliyorum youtube'i. yani abonr sayini arttirip izlenme oranini arttirman lazim. birde degidik seyler bulman lazim. seni izlettirecek birseyler. yani suan herkes bir kitap alisverisi videosu ya da kiyafet alisverisi videosu cekiyot. sende diyelim bunlsrla ilgili feksen bile piyasadakilerden bir farkin olmali. eger youtube'dan para kazanmak istiyorsan simdiden kolayliklar diliyorum arkadasim.

0

youtube"u ana kazanç olarak kullanmak yerine ana kazancınızı yaymak için kullandığınızda daha çok kazanç sağlarsınız bir örnek ile açıklamak istiyorum ;alışveriş yaptığınız siteler ile ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız bir web sitesi ( blog değil ) açın metin , slayt ve görsel destekli olarak yazılar paylaşın daha sonra bu yazıları sitenize uygun tüm sosyal medyalarda ki bence tüm sosyal medyalar alışverişe uygundur. bu sitelerde birer hesabınız olsun ve oralarda da düzenli olarak paylaşım yapın; youtube , facebook , instagram ve pinterest gibii kendi web siteniz ve diğer sosyal ağlarda açmış olduğunuz hesaplarınıza doğrudan reklam alabilir(goole ya da doğrudan) , satış ortaklığı ve adwords tarzı yöntemler ile sadece youtube"dan kazanç sağlamak yerine birçok yerden kazanç sağlayabilirsiniz.

0

youtube'da videolar ekleyip abone sayısı ve izlenme oranını arttırman gerekecek. bunun için bazı gruplar ve sayfalar var sanırım facebook ve instagramda. onlarla iletişime geçip een azından abonman sayında bir artış sağlayabilirsin. yani senin kanalına abone olduktan sonra kişilere her video yüklemende bildirim gidiyor. aa. bu neymiş dur bakayım diyen çıkarsa eyvallah, izlenme oranını arttırır. arkadaş çevren varsa arkadaş çevrene videonun linkini atıp izlenmesini sağlayabilirsin. yani youtube'da başka türlü para kazanamazsın. video çekip koydugun kanalının baya takipçii olması gerek.

0

youtube'dan para kazanmak için videolar yüklenmeli ve bu videolar geniş kitlelere ulaşması için kaliteli içeriklere sahip olması ve kaliteli videolar olması gerekmektedir bunlar sağlanırsa para kazanılır abone sayısı artar abone sayısı arttıkça izlenme sayısı artar izlenme sayısı arttıkça para kazanılır ve sürekli iyi videolar kaliteli videolar yüklenildikçe ve dikkat çekici başlıklar atıldığında para kazanmak kolay olur

0

youtuber olarak para kazanılabilir. yemek, makyaj, örgü, geri dönüşüm videoları çekilip bunların izlenmesi sonucunda gelir elde edilebilir. ayrıca müzik, komik video gibi şeyler çekilip yüklenerek de gelir elde edilebilir. satışlara katkı sağlanabilir.