0

arkadaşlar öncellikle ben çoğu web sitesinde gördüm ödediğinin kanıtı var ve adminide güveniyoruz tabiki ödeme alınca sizi haber ederim ama alan var yani kanıtını gördüm merak etmeyin ödeme alamam diye admin kandıracak değil ve sende ödeme aldığında söylesen iyi olur iyi günler.

0

aynen yaa ödeme yapıyor yapmıyor kararsızız

0

evet isteriz tabikide hatta mesaj atarsanız sevinirim bende daha yeni başladım sayılır

0

burda ödeme alcak kişileröncelikle güle güle harcayiniz.sonrasinda tabiki bazi kişiler daha garantiye almak için kendini ödeme talebi olustururlar ayrica yeni kişilerin daha çok aklinda soru işatreti olmamasi için bence alanlar kanitlarini onlara söylemesi mantiklidir.çunku herşeyde sorumaniye mail atmak yazmak olmaz biz burda üyeler olarak birbirlerimize yardimci olmaliyiz.

0

evet tabii ki bize haber vermenden mutlu oluruz. ödeme alıp alamadığını bilmek isteriz ama galiba almıştın ve bize haber vermiştin diye hatırlıyorum.

0

evet isteriz ama bende artık ödeme alan kişilerden biriyim bu soruyu bir ay önce sormussunuz o gün ben yoktum şu an sitede 13. günüm ilk ödememi aldım ikinci ödeme talebimi oluşturucam ancak su an değil.

0

ben de isterim ödeme talebi oluşturduğun zaman ödemeni aldığında bize de haber verebilirsin

0

her para aldığında bilgilendirirsen seviniriz elbet

0

baya soru yanıtlamis kişiler naptiniz uyumadan mi cevap verilmeli o seviyeye gitmeye ?

0

hayırlı olsun üç günde odenecekmis bundan sonra.

0

hayırlı olsun. inşallah sayın admin beyler ödeme alan kullanıcıların dekont’larını (bazı bilgileri gizleyerek tabii) burada paylaşırlar ki ödeme kanıtı olsun ve milletin aklında şüphe kalmasın hiç :) @sorumani

0

evet haberdar et. hayırlısı olsun

0

ooo... kanka hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. cimcimeye bir çikolata almayı ihmal etme bu parayla. sonuçta senin parmaklarının teri var bu parada.

0

teşekkür ederiz :) bildirdiğiniz için

1

ödeme talebinde bulunduktan sonra kazanç sıfırlanıyor bilginiz olsun

0

isteriz tabiki ne olup bittiğini bize de haber verirseniz seviniriz .bişey soracam ödeme talebini gönderince paranız sıfırlanıyor mu ?

0

alperen şu sitede benim için en değerli 2 kişinin arasındasın biri sen diyeri okuyan kurt ilk size haber vereceğim tabiki :)

0

mutlaka haber et , iyilik etmiş olursun bizim de meraklarımız sona erer, hayırlı olsun :)

0

aynen öyle ama daha bir hafta sonra ödeniyor sanırım ?

0

evet isteriz hocam mesaj atarsan sevinirim