0

bence bitcoin ile çok kolay kazanç sağlayabilirsiniz ama şu da var önce ne kazanmak istediğinize karar verin eğer tl kazanmak istiyorsanız ki çok tavsiye etmiyorum doğrudan tl bazında kazandıran sitelere yoğunlaşın birde ben ne yapabilirim buna cevap bulun misal ben sürekli oyun oynayabilirim diyorsanız bununla ilgilenin ben sürekli anket doldurabilirim diyorsanız da bununla ilgilenin ki daha çok kazanasınız

0

hizli ve kolay derken. hemen olsun isterseniz loto, piyango biletleri gibi seylerle en hizli sekilde elinize para gecer ama onun hayri olmaz. onun disinda ayni anda birkac seyle ilgilsnmeniz gerekiyor ki hizli para kazanma etiketine uysun. ama biraz sabir gostermeniz gerekecek. mesela ben kendimden ornek vereyim. ben internete satis icin kitap koydum 12-13 kadar. bu kitaplardan gelen paralarla yeni kitaplar alip döndürmeyi dusunuyorum. yani satis yapmak icin pesinat da lazim o bir kesin yani. sonra burada takilip soru cevap yazarak para kazanmaya calisiyorum. ben burada kurus kurus para kazandikca internete koydugum kitaplar taliplerini bekliyor. yani almak isteyen mesaj atar. bu surede niye bos durayim ki. burada yazip para kazanmaya calisiyorum. hatta dun aksam iki tane kitap sattim bugun kargoya verdim mesela. yani sabir gerekecek dedigim sey de tam olarak bu. sabredersen hem kitaplarini zaman icerisinde satmis oluyorsun hem de buradaki kazancini arttirmis oluyorsun. yani ayni anda birkac is derken boyle seylerle ugrasarak daha hizli para kazanma imkanin var. hatta biraz kaza yapmis az hasarli arabalari pazarlik yapaeak birqz daha dusuge al, aonra tamirciye ver elsen bir gecirsin toparlasin azicik arabayi sonrasinda biraz yuksek fiyattan sat. ;) erkeklwrin en cok ugrastigi para kazanma sekli. ama oncesinde tabi araci hem alip hem de tadilattan gecirebilecegin kadar paran olmali. gibi.

0

bence sorumani gibi sitelerden hızlı ve kolay para kazanabilirsin.bunun yanı sıra bazı canlı yayın uygulamalarındanda aylık kazanç sağlayabilirsin kolay bir şekilde .