0

sevdiğine sarılmak öyle huzur verirki ne dedin kalır ne tasan, önemli olan tek şey de bu aslında sarıldığınız kollar size gerçekten kucak açmışsa o huzurun tadını çıkarın,sarılmak , öpmek , sevmek sevilmek insanoğlunun en kıymet bilmesi gereken şeyler aslında öyle boş şeyler iin harcıyoruz ki zamanı

0

kalbimiz sol sarılan kişide sarıldığında sağ yanımıza denk geliyor. bir nevi tamamladığına inanıyorum. sanki sağ tarafta da olması gereken kalbi bulmuş gibi. iki kalbimiz olduğunu düşünün sarılma anında.

0

sevdiğin bir insana sarılıp huzur almamak mümkünmü değil tabikide

0

gerçekten sevdiğinse, sarılmak bir yana dursun, gözlerine bakmak bile huzur verir insana. sarılmak, kalbin sağ tarafında kalan boşluğu solundaki insanın kalbiyle doldurmasıdır. ömrünüz varken sarılın, doya doya. kocaman. kucak dolusu.

0

elbetteki verir. sevdiği bir insan için herşeydir.

0

evet huzur verir ya sarılmak sevdiğine sarılmak çok güzel birşey

0

insanın sevdiğine sarılması elbette huzur verir. bir insanın sevdiği ile olması, onunla konuşması, sevdiği şeyleri yapması mutlu eder ve huzur verir. bunun sebebi elbette vücut içerisinde salgılanan hormonlardır. insan huzurlu ve rahat olduğunda endorfin ve serotonin gibi mutluluk hormonları salgılanır ve mutlu olursunuz. bu da ancak sevdiğiniz şeyleri yaptığınızda mümkündür. ya da sevdiğiniz yiyecekleri yediğinizde. örneğin çikolata bu etkiyi yaratmada birebirdir.

0

evet insanlar sevdiğine sarılınca huzur bulurlar kendilerini güvende hissederler çok mutlu ve neşeli olurlar ben sevdiklerimi hep sarılırım sarılınca kendimi güvenli ve huzurlu hissederim bence herkes sevdiğine sarılmalı huzur bulmak istiyorsanız bütün sevdiklerinize sarılın sarılmak kötü bir şey değildir sarılmak çok güzel bir şeydir mesela ben anneme babama her gün sarılırım nne ve babamı çok seviyorum onlara sarılınca dünyalar benim oluyor insanın sevdiğine sarılmasın dan başka güzel bir duygu yoktur bence

0

dünyanın en güzel hissidir o sarılma hele kokusunu içine çekmek yemede yanında yat.ömür boyu o huzuru yaşamak ne güzel şeydir.

0

sevdiğime sarılmak huzur mutluluk verir bana bu dünyada sevdiklerim olsun yanımda sevdiğim insan farklı o benim canim herşeyim ona sarıldığımda bütün sıkıntılarım gidiyor nedense onun kokusu yeter bana

0

tabii ki de insan sevdiğine sarılınca huzur bulur zaten huzur sevdiğin kişi de vardır sevdiğin kişi demek huzur demektir ben eşime sarılınca huzur hissediyorum kendimi güvende hissediyorum herkes sevdiğine sarılmalı bence

0

tabikide huzur verir ben sarıldığında mutlu oluyorum

0

sevdiğime sarılmak bana öyle bir huzur verir ki anlatamam. ona sarıldığım anda dünya dursun ve biz hep öyle kalalım isterim. ve ona sarılmak aynı zamanda bana güven ve güçte verir. çünkü bilirim ki o yanımdayken bana hiçbir şey olmaz ve ben daha güvendeyimdir.

0

bence verir çünkü insan sevdiği birine sarıldıgı zaman degerını anlıyor hiç umudu kalmadıgını dusunuyorsa bıle sarıldıgı kısının aslında bır umudunun oldugunu gosterıyor o yuzden bence sevdiğine sarılan insan kesinlikle huzuru hisseder az yada çok.

0

sarılma eyleminin stresi düzenlediği ve mutluluk hormonlarının salınmasında etkisi olduğu bir çok çalışmada ortaya koyulmuştur.

0

eğer gerçekten arada sevgi ve samimiyet varsa o sevginin sarilmasinin verdiği huzuru bide allahın linkesin de döndüğünde verir o huzur ole bir hızır turki eşi benzerini başka hicbir yerde bulamazsın.

0

samimi bir sevgi varsa aralarında o zaman kimsenin beremediği huzıru verir buna inanın bü yüzden çıkarlardan uzak sevmeyi deneyin kimseyi çıkarlarınız uğruna harcamayın

0

eğer gerçekten seviyorsan hiç vermez olur mu? dünyanın en güzel şeylerinden biri

0

kesinlikle mutluluk ve enerji verir test edildi ve onaylandı.

0

sevdiğine sarılmak onun kokusunu ıcıne çekmek onunla beraber olmak bence dünyanın 7 harıkasından bile önemli