0

göz rengini değiştirebilirsin ama normal kaynaktan değiştiremezsiniz. demek istediğim göz renginin sadece lens ile değiştirebilirsiniz bu da geçici bir renk değişimi gösterir lezzet çıkardığınız zaman eski göz renginin aynı şekilde devam eder yani demek istediğim modifiye ederek lens ile değiştirebilirsiniz ama sürekli bir durum değildir bu durum.

0

dogal olarak degiştirmek mümkün degildir anca lens ve gunes ısıgında renkler farklı oluyor bir de photoshopla gundelık hayatta bunun dogal yolla olması ımkansız

0

insan vücudunda kendini yenileyemeyen iki organ vardır biri beyin diğeri göz ama bilim adamları 3d yazıcı ile yapay organ üretmeye başladılar ve şimdilik olmasa da ilerde vücudun (beyin için birşey diyemeyeceğim) her yerini değiştirebilir hale gelecekler buna göz rengi de dahil.

0

belirli tıbbi yöntemlerle belli ölçülerde mümkün olan bir şeydir. ama daha kolay yolla lens kullanarak da göz rengi değiştirilebilir.

0

lens takarsan değişir tabi ama doğal halin daha iyidir kardeşin boş ver

0

miyiz/ mü gibi soru eklerinin ayrı yazıldığını hatırlatarak cevap vermeye başlayayım; evet göz rengimiz ve saç rengimiz gibi biyolojik faktörlerimizi hiç tıbbî destek almadan değiştirebileceğimiz, biyokinezi adında bir yöntem var, çok araştırdım fakat denemeye fırsatım olmadığı için kesinliği hakkında bir şey diyemem malesef

0

evet değiştirilir ama çok riskli ve tehlikeli ama onun yerine lens takabilirsin kendine yazık etme

0

renkli lens kullanarak mümkün olmaktadır.

0

bence göz rengimizi değiştiremeyiz. ancak göz kapağına boya sürersek o başka. göz bebeğimizin rengini değiştiremeyiz. bence bu imkansız bir şey.

0

göz rengini değiştirmek birşeyi değiştirmez ki allah'ın verdiği rengi nasıl da beğenmezsinizki anlayamıyorum bence çok saçma birşey

0

göz rengini değiştirmek yeni bir gözle olacağına göre şuanda böyle bir imkan yok. lakin ileride ne olacağı bilinmez. ama çeşitli lensler kullanarak var olan göz renginizi değiştirebilirsiniz. ama doğallık olmaz. bide lensin bakımı falan var. süresi var. belli bir süre sonra lens ölüyor ve yenisini almak zorunda kalıyorsunuz. e tabi bunu her akşam yatmadan çıkaracaksınız falan filan uzun iş. en iyisi doğal göz renginiz ile kalmak. ama göz nakli ileride bence gelişecektir. çünkü teknoloji günden güne değişik bir hal alıyor. 10 yıl önce aklınıza gelmeyen şeyleri şimdi yaşıyorsunuz. misalen telefona dokunup hareket ettireceğimizi ve bu kadar ileri seviyeye taşıyacağımız aklımızın ucundan bile geçmezdi. ama devir değişti. ben ileride böyle bir şeyin mümkün olabileceğini ama pahalı olacağını düşünüyorum.

0

bu artık tıp tarihinde olan birşey fakat sağlık açısından önermiyorum

0

degıstıremeyız amalıyatla da olsa rıskı cokk

0

göz rengini değiştirmek nedir ya. eğer bi değişiklik istiyorsanız kısa sürele lens takın. allah size yakışan rengi vermis zaten hersey uyumlu. ne gerek var aci cekip ameliyat olmaya.

0

ameliyatlarla mümkün ama değmez... lense devam etmek daha mantıklı bence.

0

kişi daha iyi hissedecekse elbette cerrahi işlemler ile göz rengi değiştirilebilir , doğal yol olarakta bal yemenin göz rengini açtığını okumuştum.

0

günümüzde renk degistirmek mümkündür ama zararlidir saglikli yerde yapilmasa körlük dahi olabilir

0

hayır ama sadece lens takarak degişe bilir

0

artık günümüzde lazer yöntemiyle göz rengi açmak mevcut genelde siyah ve kahverengi gözler yeşile veya elaya yeşil veya ela gözler de maviye dönüşebiliyor diye duymuştum fakat bu gerçekten tam anlamıyla sağlıklı mı herhangi bir etkisi var mı, sağlıklıysa eğer sağlıklı bilemiyorum bence tartışılır ama mümkün tabii ki.

0

göz rengini lenslerle değiştiren birçok kişi vardır .fakat bu lenslerde temizliğe dikkat edilmesi gerektiğini belirtmeliyim , farklı renkler bulunan göz lensleri insanın kendi gözünün canlılığını vermiyor bence.