0

yıllardır rap dinliyorum. bir arkadaşım sayesinde dinlemeye başladım ve iyi ki başlamışım. popüler kültürün etkisinin olmadığı şarkılar daha hoşuma gidiyor. birkaç aydır da sözler yazıp kendimi geliştiriyorum. rap dinlemeye başladığımdan beri hayatın gerçeklerini görmeye başladım. sayısızca kitap okudum. rap sokaktır. rap gerçek hayattır. rap sensin:)

0

türkçe rap dinliyorum 10 yılı aşkın, sagopa kajmer ile ceza'nın attığı feat olan neyim var ki parçası favorilerimden ama bu müziğe başladığım sansar salvo'nun hakkını yiyemem asla.intihar edip hayatla olan tüm bağlarımı kopartcağım zamanlar, karşıma çıkmıştı sansar salvo'nun beni bul anne parçası ve ben ilk kez meşgul olduğum büyük bir döngünün içine gitmiştim.aile sorunlarımdan dolayı ölmeyi çok istedim, ta ki bu adamın müziklerini dinledikçe ve ezberledikçe hayata daha da çok tutundum.lise yıllarımda diyordum sansar salvo ileride çok büyük bir isim olacak herkes tanıyacak dedim, herkes güldü bana ama haklı olan benim ya şimdi ben gülüyorum.allâme joker hidra elleran elvis tankurt manas rota gazapizm norm ender stabil ados patron stabil saian gibi bir çok ismi dinledim grogi ile red kadar aşırı bağlandığım başka bir isim de olmadı, delaredo'nun da çok koyu bir fanıyım.kolay kolay da fazla rap'ten başka bir müzik dinlemiyorum, arada bir türkü dinliyorum sadece.

0

türk halk müziği dinliyorum. diğer müzikleri de dinleeim ama en çok fon müziği dinliyorum. ruhsal halimi iyi yansıtıyor.

0

genellılke arebesk dınlemeyı sevrım arebesk muzık benım ruhumu dınkendırıo huzur verıo ben ferdıcıyımdır ferdı tayfur şarkılarına bayılırım ve kucum yaşta beri ferdı tayfur dınlerım ferdi baba bi ayrıcalıktır bılen bılır ama yenı yesil hıc haz almıo ferdı şarkılarından anlasalar bılseler sevseler dınlerlerdı zaman deilmi :)

0

hepsini dinlerim ama ek olarak da damar olanları çok severim.