1

aşık oldum, karşılık bulduğum aşklar daha güzel oluyor. aşık olmak insanın ayaklarını yerden kesiyor, içi kıpır kıpır oluyor. kalbi pıt pıt heyecanla atar.

0

hiç aşık oldun mu evet aşık oldum ama gerçekten çok güzel bir duygu bence bana göre yani aşk gerçekten yaşanabilecek bir şey bence doğru insanı bulduğun zaman yaşanabilecek şey ben aşık oldum aşık olduğun insanla birlikteyim şu anda şükürler olsun aynı evı paylaşıyorum ve bir tane kızım var çok mutluyum inşallah bir ömür böyle mutlu olurum aşk duygusu bambaşka bir şey insan sevdiği biriyle olmak ben güzel bir şey yoktur diye düşünüyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah aşkı evliliğe güzel mutluluklar ayrılıklar olmadan yaşanabilecek mutluluklar bu şekilde aşık oldum ve aşık olduğum kişiyle evlendim inşallah herkes bunu yaşar diyorum çünkü aşk gerçekten güzel bir duygu bu şekilde yaşarım

0

bugüne kadar yaşadığım en güzel duygu olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. insan böylesi bir duyguyu hissettikten sonra öncesinde ne kadar eksik olduğunu anlıyor. ondan öncesini düşündüğünde sanki amacı olmadan yaşamış gibi hissediyor. yanlış anlamayın insan tek başına yaşamaz veya biri olmadan amaç olmaz gibi bir şeyi kasdetmiyorum. ne kadar mükemmel bir hayatın olursa olsun, ne kadar iyi arkadaşlara, iyi bir işe sahip olursan ol, gerçek aşkı tattığında hepsi daha az önemli oluyor. ne kadar çok amacın olsa da, hatta hepsini başarmış olsan da aşk bir şekilde en önemli olmayı başarıyor. eğer şanslıysanız ve bu karşılıklıysa aşık olmaktan çok aşkı sürdürmek önemli. hele ki doğru insana denk geldiğinize inanıyorsanız ve bunu net bir şekilde hissedebiliyorsanız bingo! hayat artık hiç olmadığı kadar güzel. ve siz.. artık hiç olmadığınız kadar mutlusunuz. en kötü anınızda bile.

1

o ne demek aşksız insan yaşayabilir mi?bu sadece sevgiliye duyulan aşkta değildir.hakk'a aşk doğaya aşk