1

bir parkta oturmak, kitap okumak, doğal alanlarda gezmek, birine yaptığı bir işte yardım etmek, kan bağışı yapmak, yürümek, koşmak vs. şimdilik aklıma gelenler bu şekilde.

0

kitap okumak, müzik dinlemek, koşu yapmak, resim çizmek, yüzmek, sahilde yürümek, balık tutmak(oltan varsa), düşünmek, evde film izlemek, bilgisayarda oyun oynamak, top oynamak, arkadaşlarınla gezmek, huzur evi ziyareti, yetiştirme yurdu ziyareti, kan bağışı yapmak vs.

1

parasız yapılabilecek en güzel şey düşünmektir.hayallere dalıp gitmektir.o düşlere dalmışken ev de alırsınız araba da:))sevgili de bulursunuz:))zayıflarsınız da:))

-1

parasız yapılacak tek şey bisiklet sürmek mi bence bisiklet sürmek enbe desem de yorucu bir iştir yani güzel bir iştir zevk alacağınıza eminim başka bilgisayarın önemi ve bir sürü aktivite verdiği kitap okumak televizyon izlemek yürüyüş yapmak böyle böyle aktiviteler hem nisan eğlenceleri hem de birçok işlerini yaptırır işiniz var osu busu şunlar aktiviteler çok kolay yapılır misafirlere paralı aktiviteler ise şunlardır mesela gondola binmek olsun olsun yapmak bomba işte öyle bir şeyler yapma yani bu kadar ye yeni förb akdeniz'deki şey yok yani aktiviteleri tabii çok kolay şeyler de var çok zor şeyler de var yani aktiviteli atatürk yoktu düşman çoktu atatürk geldi düşmanı yendi bu güzel yurdu bizlere verdi gedavet pepee çok kötü dostlar dostlarımız a6 ederim dostlar az konuşana kurdele takacaklar yükselen benim bakarsın soysal senin gözün kör mü gumball geldi düşman çoktu atatürk geldi gitti recep tayyip erdoğan geldi bu sene lig tv'de kesin fenerbahçe şampiyon olacak şampuan deyince neden şoldırs almayı unutmayın kesinlikle evet bedava aktiviteler şunlardır bisiklet yürüyüş koşu basket futbol ve birçok aktivite bulunmaktadır sizin de gündelik hayatımızda bir sürü yaptığınız bedava aktivite vardır

0

arkadaslarla yapılabilecek her türlü aktivite mutluluk verirken para gerektirmez. oldukça da faydalıdır insan ruhuna

0

parasız yapılacak şeyler gezmek olabilir.
sahilde gezmek
parklarda gezmek
pazarda gezmek
avm de gezmek

1

diğer arkadaşlarında dediği gibi yürüyüş yapmak geldi aklıma. arkadaşları toplayıp bilgisayardan film izlemek geldi. ya da evde çay kahve faslı. malum dedikodu yapmak kahveyle güzel gidiyor :d :d alışveriş yapmak için değil de .. göz doygunluğu için mağazalarda neler varmış diye gezebilirsin. ben öyle yapıyorum bazen.

0

bence uzzuuuuunnn bir yürüyüş. daha dün yaptım, yürümek hem bedene iyi geliyor hem de yürürken hayatın her an içerisinde ,ona vâkıfmışsın hissini veriyor sana . düşünme imkanı da sunuyor. neden düşünme? bence çağımızın vebası; düşünememek, düşünmemek.

0

aslında para olmadan yaşanabilir. şöyle ki insanın yaşaması için su ve ekmek gerekli bunları her türlü halledebilirsiniz. önemli olan bu kısacık ömürde faydalı olan her şeyi yapmaktır. mesela boşboş oturmak yerine uzun bir mesefa yürümek, insanların yaptığı farklı şeyleri yapmak gibi. şöyle bir örnek daha vereyim mesela kayak araçları parayla alınır para olmadan da kayak yapabilirsin iki lastik bağlarsın ayağına süper kayarsın. ya da yüksek bir dağa tırmanmayı denersin farklılık olur.

0

en güzeli kesinlikle kulaklığını takıp yürüyüş yapmak insan yürüyüş yaparken çok dinleniyo kendini dinliyo ben cebimde 1 lira olmasa bile alışveriş merkezi gezmeyi de severim mesela yada gidip arkadaşlarıyla oturtulabilir

0

parasız yapılabileceğin aktiviteleri söyleyeceğim suyu bardağa doldurmak ve ağzına götürmek
yüremek istediğin kadar yorulabildiğin kadar yürü bedava
konuşmak bedava
hareket etmen parasız

1

bence parasız yapılacak birçok aktivite vardır önce şundan bahsedebilirim arkadaşım parka gidebilirsin mesela parkta yürüyüş bandı var orada yürüye bilirsin bizim burada park var mesela 3 kilometrelik koşu ve yürüyüş parkı var ondan sonra parkta egzersiz hareketler var oralarda da gezebilirsin egzersiz hareketleri de açma germe mekik şınav çekebilirsin öyle imkanları mevcuttur daha sonra. futbol oynayabilirsin parklarda futbol sahaları var genellikle başka voleybol oynayabilirsin genellikle her parti voleybol filesi olabilir ve vazgeçilmez olan basketbol potası basketbol potası her yerde vardır okulun bahçesinde bile vardır yani benim aklıma bunlar geldi şimdilik bu kadar yeter.