0

en etkili kilo verme yolunu söylüyorum kardeşim sen sadece beni dinle nasıl kilo veririm diyede kimsye sorma yemiyeceksin kardeşim başka birşey yok inanma yok su iç yok bunu iç yok hap al map al bunlara

0

az az, sık sık ve protein ağırlıklı beslenmek, kalori hesabı yapmak ve günde bir saat yürüyüş. 2.5 lt su. bunları yapıp da zayıflamayan insanın sağlık sorunu vardır. troid problemi , metabolik hastalıklar ya da insülin direnci. dedigim şekilde beslenmek ve spor insülin direncini doğal olarak kıracaktır.

0

dengeli ve bilinçli beslenmektir. hareket, spor aktiviteleri, yürüyüş gibi bedeni ve ruhu zinde tutarak kişi başarıya ulaşabilir. tabi ki bunda iradenin yanı dışında hormonal faktörlerinde göz önünde bulundurulması lazım

0

uzmanlar genel olarak az ve sık yemek yiyin diyor kardesim. ben de o şekilde yiyordum. şimdi kilo almak için çok yiyorum.

0

bol su içmek.ölçülü yemek yemek.bol bol hareket etmek ve yürümek.şekeri,unu ve fazla yağlı yemeyi bırakmak veya sınırlandırmak.en önemlisi de sabırlı ve disiplinli olmak.dip not:altın dolar günlerinden uzak durmak:)))